Megmutatta kidolgozott felsőtestét Sebestyén Balázs

M. P. | 2024. Július 26.
Sebestyén Balázs élő adásban mutatta meg, hogy mennyire bevállalós. Ledobta a ruháit és egy szál fürdőgatyában ült bele a jeges vízbe!

Sebestyén Balázsról köztudott, hogy nem riad vissza a kihívásoktól és ez most sem volt másképp. A műsorvezető élő adásban próbálta ki a Wim Hof-módszert, amit gyakran a a jégember technikájaként is emlegetnek.

Sebestyén Balázs (fotó: FotóCentral)

A Wim Hof-módszer egy olyan életmód és edzésmódszer, amelyet a holland extrém sportoló, Wim Hof fejlesztett ki. A módszer három alapvető elemből áll: Légzéstechnika, hidegterápia, meditáció és elme kontroll.

A módszer része a hideg vízben való merülés vagy hideg zuhanyok alkalmazása. A hidegterápia segít javítani a vérkeringést, erősíteni az immunrendszert és növelni a szervezet hidegtűrő képességét. Wim Hof állítása szerint ezek az elemek együttműködve segíthetnek az immunrendszer erősítésében, a stressz kezelésében, a hangulat javításában és a fizikai teljesítmény növelésében. A módszer egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és számos ember használja egészségügyi és mentális előnyei miatt. 

Balázs most ezt élő adásban próbálta ki, amikor is egy kád jeges vízbe ült be több percre. A gyakorlat közben Rippel Ferenc segítette mentálisan a műsorvezetőt és diktálta neki, hogy mit tegyen, nehogy valami baja legyen. Balázs műsorvezető társai Ráskó Eszter és Rákóczi Feri pedig közben kommentálták az eseményt, hogy a rádió hallgatói se maradjanak le erről az eseményről.

Aki követte az Facebook-on az eseményt, az láthatta, hogy Balázs mindezt egy fürdőnadrágban csinálta végig, így még szépen kidolgozott felsőtestét is láthatták a nézők.  A műsorvezető a kádban ülve úgy fogalmazta meg érzéseit:

„Nagyon fáj, de van egy ilyen nagyon mély ellazulás. Most már tudok maradni. Az első fél perc az nagyon durva, de utána van egy ilyen elengedés.” – fogalmazott a műsorvezető.

Exit mobile version