Ezek a világsztárok mindig sokkal fiatalabb párt választanak

nlc | 2024. Július 26.
Bár a „mozgalom” zászlóvivője kétségkívül Leonardo DiCaprio, ám korántsem ő az egyetlen, aki újra és újra nála sokkal fiatalabb nőket választ partneréül.

Leonardo DiCaprio tavaly óta Vittoria Cerettivel jár, aki a múlt hónap elején betöltötte a 26. életévét és a pár – úgy tudni legalábbis – azóta sem szakított. Ezzel megtörni látszik az átok, miszerint a színész kizárólag 25 év alatti nőkkel randizik. Persze az olasz modell még így is közel 24 évvel fiatalabb a filmcsillagnál, aki idén novemberben tölti majd be az 50-et. Nem ő azonban az egyetlen világsztár, aki előszeretettel választ magánál sokkal fiatalabb partnert. Az alábbi galériában megnézheted, kik azok, akik szintén ennek a „klubnak” a tagjai. 

Gerard Butler

Gerard Butler lapértesülések szerint mostanában a nála 25 évvel fiatalabb brit modellel, Penny Lane-nel randevúzik. Nem először van azonban nála sokkal fiatalabb barátnője, 2014 és 2020 között a nála 17 évvel fiatalabb Morgan Brownnal járt, de korábban a nála 18 évvel fiatalabb Mãdãlina Ghenea, a 20 évvel fiatalabb Martina Rajic, a 11 évvel fiatalabb Goga Ashkenazi, illetve állatólag a 16 évvel fiatalabb Lindsay Lohan is volt a párja. (Fotó: Amanda Edwards/Getty Images)

Bradley Cooper

Bradley Cooper tavaly óta a nála 20 évvel fiatalabb Gigi Hadiddal alkot egy párt. Lányának édesanyja, Irina Shayk 9 évvel fiatalabb a színésznél, korábban pedig a 17 éves Suki Waterhouse-szal is randizott. (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum első két neje még hasonló korú volt, mint ő maga, jelenlegi feleségénél, Emilie Livingstonnál viszont 30 évvel idősebb. Korábban Tania Raymonde és Lydia Hearst modellel is járt, akik mindketten szintén közel 30 évvel fiatalabbak a színésznél. (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Nicolas Cage

Nicolas Cage-nek két komoly kapcsolata is volt, jelentős korkülönbséggel. A jelenlegi neje Riko Shibata mintegy 30 évvel fiatalabb nála. Korábbi feleségénél, Alice Kim Cage-nél 19 évvel idősebb a színész. (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Sean Penn

Sean Penn 2020 és 2022 között élt házasságban Leila George ausztrál színésznővel, akinél 32 évvel idősebb. Korábban egy párt alkotott a nála 20 évvel fiatalabb Minka Kellyvel és a 15 évvel fiatalabb Charlize Theronnal is. (Fotó: Dominique Charriau/WireImage)

Eddie Murphy

Eddie Murphy menyasszonya és 11 gyermeke közül a két legifjabb édesanyja, Paige Butcher közel 20 évvel fiatalabb a színésznél. A sztár korábban randizott a nála 20 évvel fiatalabb Rocsi Diazzal és a 23 évvel fiatalabb Amber Rose-zal is. (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic,)

Alec Baldwin

Alec Baldwin 2012-ben kötött házasságot a nála 26 évvel fiatalabb Hilaria Baldwinnal. Korábban is voltak már azonban sokkal fiatalabb partnerei: a 2000-es évek elején a nála 21 évvel ifjabb Jennifer Love Hewittel is járt.(Fotó: Rachel Luna/WireImage)

via

Exit mobile version