VV Geri biztos benne, hogy a családja nem örül a terhesség hírének, íme a részletek

M. P. | 2024. Július 26.
Drámai búcsú a Való Világban. Reninek párbaj nélkül kellett búcsúznia a játéktól és szerelmétől. A kismama a kiesés után elárulta, hogy mik a tervei Gerivel.

Dráma a Való Világ Villájában, a minap Reninek párbaj nélkül ért véget a játék és azonnal el kellett hagynia a villát. A fiatal lány nagyon felháborodott.

Fotókredit: RTL+/ Hargitay Olivér / fotocentral.hu

A nézők szavazhattak, hogy inkább legyen 5 millióval több a nyeremény alap és essen ki Reni párbaj nélkül, vagy maradjon a lány és a nyeremény alap se növekedjen. A nézők a pénz mellett döntöttek. Habár voltak olyanok is, akik örültek annak, hogy növekedett a nyereményalap. Egyedül Reni szerelme, Geri volt az, aki sírt az 5 millió forint miatt, habár neki még minden esélye megvan rá, hogy megnyerje a több, mint 37 és fél milliót érő fődíjat. Ehhez az első lépést a péntek esti párbajon teheti meg, ugyanis Reni távozása után ő kapta a legtöbb kiválasztó jelet.

„Őszintén szólva fel vagyok háborodva, hogy 5 milláért kellett kiesnem és nem egy párbajon. Oké, hogy szoros volt, de akkor is billenhetett volna felém a mérleg.” – fogalmazott Reni a kiesés után.

Geri és Reni kapcsolatától az utóbbi napokban hangos volt a sajtó, hiszen nemrég derült ki, hogy a lány várandós a férfitól. Habár Reni félt először Geri reakciójától, annak nagyon örült, hogy ilyen jól fogadta a baba hírét.

Hogy mit szóltak a fiatalok szülei, azt még biztosan nem tudni, viszont Reni mindenképpen meg akarja várni szerelmét, hogy együtt beszéljenek a szülőkkel.

Azt sem tudom, hogy hogy reagáltak erre a szüleim, nevelő szüleim, a családom… Azt meg pláne nem tudom, hogy a Gerinek a családja, hogy reagált, elmondása szerint biztos nem jól.

– fogalmazott a fiatal lány.

Így tehát, még sok minden vár a fiatalokra, amikor Geri is kijön a villából.

Exit mobile version