Már tudja mire költi mesés nyereményét a Való Világ 12 győztese, VV Ádi

F. B. | 2024. Július 29.
Véget ért a Való Világ legújabb évadának versenye, a játékot pedig nem más, mint VV Ádi nyerte meg, aki elárulta, mire költi majd a hatalmas nyereményét.

Véget ért a Való Világ 12. évada, melynek győztese VV Ádi lett. Kétségtelen, hogy az idei évad rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára, a játék során egy villababa is fogant. Az ádáz küzdelemből végül azonban VV Ádi került ki győztesen, aki 37,65 millió forintot zsebelt be vasárnap este.

Fotó: Birton Szabolcs

A Való Világ ezen évadában a fináléba csak férfiak kerültek be:  VV Ádi, VV Kikidi és VV Geri voltak azok, akik megküzdöttek egymással. Harmadik helyen VV Geri végzett, így a többmilliós nyeremény sorsa végül Ádi és Kikidi között dőlt el, ahonnan előbbi került ki győztesen. A luxusbörtönből 3 hónap után kiszabadult fiatal a Blikknek nyilatkozott arról, hogy mire szeretné költeni a mesés nyereményét: 

Egy pillanatra sem akartam közel érezni magamhoz ezt a sikert, mert magasról nagyot lehet esni. Hálás vagyok a családomnak, azért lettem olyan, amilyen, mert ők voltak, és nagyon bízom benne, hogy büszkék rám. Azoknak a személyeknek szeretnék visszaadni a nyereményből, akiktől sokat kaptam. A húgomnak szeretnék venni például egy olyan autót, amire vágyik

– idézte a lap a férfit. 

„Az elején sokszor éreztem magam kívülállónak, de miután megismertek a többiek, rengeteg pozitívat kaptam tőlük. Ha valaki jó ember és jó értékeket képvisel, azt is megmutathatja a VV-villában.” – tette hozzá. 

Exit mobile version