Új korszak kezdődik Kárpáti Rebeka életében

F. B. | 2024. Július 29.
Közösségi oldalán árulta el érzéseit követőinek Kárpáti Rebeka, akivel rengeteg mindent történt az utóbbi időben.

Aki követi a magyar bulvármédiát, annak nem árulunk el nagy újdonságot azzal, hogy számos hír szólt Kárpáti Rebeka magánéletéről, tévés szerepléseiről és karrierjéről. Nem csoda hát, hogy az elmúlt időszak alaposan megterhelte a hírességet, aki elmondása szerint sokszor maga sem tudja feldolgozni azt a rengeteg eseményt és impulzust, amely körülötte zajlik. 

Október 9-én harmincadik életévébe lép Kárpáti Rebeka, aki saját Instagram-oldalán árulta el, hogy új fejezet nyílt az életében. Ruhamárkája egyre sikeresebb, csőre van töltve a hostessügynöksége indulása és hamarosan újra beül az iskolapadba is. 

Hamarosan 30 éves leszek. Durva. Annyi minden történik mostanában az élet minden egyes terén, hogy néha azt érzem egyszerűen nem tudom feldolgozni. Így maradnak a tudatosan kitűzött célok, közte meg az embertelen amplitudókat bejáró go with the flow.

„Most tartottunk meg a @kindabudapest – ami mostmár nemcsak ruhamárka, hanem multibrand store is – első Fashion Show-ját. Csőre van töltve a hostessügynökségem, a @khamabykinda indulása. Szeptembertől pedig felvételt nyertem egy egyetemre, ahol egy fantasztikus mesterség alapjait fogom elsajátítani… Azt hiszem ez egy new era kezdete.” – olvashatjuk gondolait közösségi oldalán.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version