Barátnője talált rá összeesve a 24 éves Lakatos Tíciánra – másfél órán át próbálták újraéleszteni

F. B. | 2024. Július 30.
Az RTL Love Island győztese gyermekkora óta szívbetegséggel küzdött, azonban az utóbbi időben úgy tűnt, hogy egészséges.

A mai nap folyamán már mi is hírt adtunk róla, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Lakatos Tícián, a Love Island 24 éves sztárja. Az orvosok bár mindent megtettek Tícián életéért, a szíve feladta a küzdelmet. 

Fotó: RTL

A szomorú hírt Tícián közösségi oldalán tudatták: 

„Drága gyémántos testvérem, Tícián, el sem hiszem itt hagytál minket, angyalok őrizzék az álmod, nagyon hiányzol.” – olvasható a bejegyzésben. 

Bár a 24 éves edző koraszülöttsége miatt egész életében szívbetegséggel küzdött, – és korábban volt már egy infarktusa amiből sikeresen felépült – az utóbbi időben úgy tűnt, hogy rendben van az egészsége – írta a Blikk

„Edzőként dolgozott nálunk, és nagyon szerették a sportolói. Mindig is arra vágyott, hogy profi ökölvívóként kijuthasson az olimpiára, ám a betegsége miatt az edzősködés maradt neki. Nemrég azonban felcsillant számára a remény, átesett ugyanis különböző sportorvosi vizsgálatokon, ahol azt mondták neki, szinte meggyógyult, és akár még versenyezni is kezdhet. Nagyon boldog volt ettől, még keményebben elkezdett edzeni, ereje teljében volt”. – nyilatkozta a lapnak Tícián egyik kollégája, akivel együtt dolgozott egy XVI. kerületi edzőteremben.

Barátnője talált rá

Hétfőn még megtartotta az edzéseit, és azon kívül, hogy mondta, kicsit fáradt, semmi jele nem volt a tragédiának. Éjjel lett aztán rosszul, otthon esett össze, a barátnője talált rá, és azonnal hívta a mentőket. Első és hátsófali szívinfarktusa volt egyszerre és nem lehetett már mit tenni. A mentősök mindent megtettek, másfél órán át próbálták őt újraéleszteni, de hiába, a műszerek folyamatos zavart mutattak a szívében. Mindenkit hidegzuhanyként ért, le vagyunk sokkolódva, erre senki nem számított

– mondta a kolléga. 

Exit mobile version