Ez történt tegnap: Kapás Boglárka megbetegedett, VV Geri tudja, felelőtlen volt VV Renivel, Galambos Lajos külföldön venne házat

F. B. | 2024. Július 30.
Összefoglaljuk neked a tegnapi nap legfontosabb híreit, ha lemaradtál volna valamiről!
Ez történt tegnap: Kapás Boglárka megbetegedett, VV Geri tudja, felelőtlen volt VV Renivel, Galambos Lajos külföldön venne házat

Kapás Boglárka lebetegedett

Betegséggel küzd az úszó Kapás Boglárka, akinek holnap kellene bizonyítania az úszószámában a párizsi olimpián – írja az MTI. A Rio de Janeiróban 800 méter gyorson ötkarikás bronzérmes, utolsó versenyére készülő, 31 éves sportoló a közösségi oldalán vasárnap éjjel tette közzé, hogy 37,7 Celsius-fokos lázzal küzd, és emellett hányt is. Maga az úszónő saját Instagram-oldalára is posztolt a betegségéről, melyről bővebben ide kattintva olvashatsz. 

Fotó: RTL+

VV Geri megbánta felelőtlenségét

A Való Világ tizenkettedik szériája végén VV Geri belátta, a Renivel kialakult helyzetben felelőtlen volt, és bánja, hogy így alakultak a dolgok – szeretne szüleivel és Renivel is komolyan beszélni róla. Ezen kívül semmit nem bánt meg. VV Reni ugyanis várandós lett a villa falai között. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan reagált a hírre Geri a villában, akkor ide kattintva megtudhatod.

Fotó: Olajos Piroska

Galambos Lajos külföldre költözne

A trombitást nagyon megváltoztatta a börtön falai között töltött időszak. 

Mindenben megváltoztam. A fontossági sorrend teljesen átalakult. Más céljaim vannak. Például egyáltalán nem fontos már, milyen márkájú vagy milyen hosszú az autóm. Abban is biztos vagyok, hogy már nem szeretnék Budapesten élni. Amikor ennek az egésznek vége, lehet, hogy egy tengerparti vagy egy tóparti, külföldi otthon után nézek, közben örökre megtartva a jelenlegi otthonomat is.

– nyilatkozta. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Győzike szerelmes vereset írt Beának

Több, mint harminc éve él házasságban Gáspár Győző és felesége, Bea, aki július 28-án ünnepelte a születésnapját. E jeles nap alkalmából pedig férje, a showman Győző, pár megható gondolatot is megfogalmazott a közösségi oldalán. Soraiban például kifejti, hogy mit érzett akkor, mikor először meglátta őt, illetve elárulja azt is, hogy ő csak azért él e világon, hogy boldognak lássa feleségét. Ha kíváncsi vagy a versre, ide kattintva elolvashatod.

Exit mobile version