Mindenkit sokkolt bejelentésével a paraguay-i úszónő az olimpián

F. B. | 2024. Július 30.
A világ legszebb úszónőjenek titulált olimpikon mindenkit sokkolt kijelentésével, miszerint abbahagyja a profi sportot és inkább másra koncentrál.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy részt vesz az olimpián a paraguayi színekben versenyző csodálatos úszónő, Luana Alonso! Bár a sportolónő a 100 méteres pillangóúszásának előfutamában kiesett, úgy tűnik, nem csak magától a számtól búcsúzott, hanem úszókarrierjétől is. 

Fotó: Getty Images

Luana mindössze húsz évesen döntött amellett, hogy befejezi a karrierjét. Búcsú elnézést kért nemzetétől, majd kifejtette, hogy tervei között szerepel, hogy folytassa a tanulmányait, az Egyesült Államokban, ahol politikatudományokat fog tanulni, és egy nap sportminiszter szeretne lenni, hogy segítse és népszerűsítse a sportot hazájában. 

A sokak által a világ egyik legszebb sportolónőjének kikiáltott hölgynek az életében az sem egy elhanyagolható faktor, hogy népes követőtáborra tett szert az Instagramon, így bizonyosak lehetünk benne, hogy az úszás népszerűsítését influenszer munkáival is segíteni fogja.

Exit mobile version