Kis híján elájult Pápai Joci évfordulós ajándéka láttán

F. B. | 2024. Július 30.
Nem találta a szavakat örömében az énekes, aki egy fantasztikusan kreatív meglepetésben részesült évfordulója alkalmából. Videón az ominózus pillanat!

Pápai Joci nem akármilyen meglepetésben részesült évfordulója alkalmával. A híresség ugyanis feleségével pontosan két évtizeddel ezelőtt fogadott feleségével egymásnak örök hűséget. Az X-Faktor leendő műsorvezetője és párja e nemes alkalomból egy egyedien felmatricázott, királykék Ladát kapott ajándékba, amely láttán teljesen elállt Joci szava. 

Fotó: RTL/ Sajtóklub

A jármű a vagány színén kívül azért is igazán különleges, mert ablakaira nem csupán a házaspár, de két közös gyermekük arcát is felragasztották, amitől Pápai teljesen lehidalt. Ha ez még nem lenne elég, akkor a járgányon az RTL logója is fel lett tüntetve, ahová az énekes tavaly év végén igazolt, valamint látható még rajta egy bokszkesztyű is, hiszen Joci is ringbe lép a Sztárbox idei évadában középsúly kategóriában.

Köszönöm, hogy 20 éve velem vagy!

– írta Instagram posztjában Joci, ahol megmutatta követőinek is a járgányt, ahol – teljesen értető módon – nem bírta abbahagyni az örvendezést: 

„De jó, nézd már! Elájulok azon nyomban! Hallod… hát ilyen nincs! Besz.rok!”

Via

Exit mobile version