Ez történt tegnap: Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Love Island győztese, Galambos Boglárka megvédte édesapját, Azahriah parancsot adott

F. B. | 2024. Július 31.
Összefoglaljuk neked a tegnapi nap legfontosabb híreit, ha lemaradtál volna valamiről!
Fotó: RTL

Fotó: RTL

Döbbenetes haláleset

Szívszorító sorokkal tudatták a Love Island egykori győztesének közösségimédia-oldalán, hogy Lakatos Tícián kedden elhunyt. Az orvosok bár mindent megtettek Tícián életéért, a szíve feladta a küzdelmet. A szomorú hírt Tícián közösségi oldalán tudatták. Bár a 24 éves edző koraszülöttsége miatt egész életében szívbetegséggel küzdött, – és korábban volt már egy infarktusa amiből sikeresen felépült – az utóbbi időben úgy tűnt, hogy rendben van az egészsége. Tíciánra barátnője talált rá

Fotó: Birtron Szabolcs

Galambos Boglárka bevédte édesapját

Galambos Lajos lánya a történtektől függetlenül ugyanúgy felnéz a szüleire, sőt, igazán sajnálja édesapja rossz megítélését. Mint ismert, Galambos Lajos nemrégiben titokban elhagyhatta a baracskai börtönt, ahol 14 hónapot töltött gáz-, villany- és vízlopás miatt. Lánya vallomása szerint örül annak, hogy rendeződnek a dolgot a külföldi lakásvásárlást fontolgató édesapja körül, amiatt azonban csalódott, hogy rosszabb lett édesapja megítélése. Boglárka interjúját ide kattintva érheted el. 

Fotó: Schumy Csaba

Azahriah szabályokat hozott

Rendhagyó szabályt hozott közönsége számára a népszerű énekes, aki arra kérte rajongóit, hogy tegyék el a telefonjaikat a Rampapapam című számnál és ne videózzanak. 

Olvastam egy kommentet, aki csalódott bennem, merthogy milyen alapon kérem meg a közönséget, hogy ne videózzanak egy számnál. Igazság van ebben, aki kifizette a jegyet a saját pénzén, megvan a joga bármihez, állni végig, vibeolni, tombolni, végigtelózni az egészet. Így most hivatalosan is ebben a nyilatkozatban mondom minden kedves követőmnek, hogy csak akkor vegyenek a kövi Azira jegyet, ha elfogadják, hogy a Rampapapamnál elteszik a telót, mert ez a Campuson olyat adott, amit szerintem már sok ideje előadó alig élhetett át. Sajnálom, hogy a fentről egyszerre átszellemülő testvérek között nem mindenki érezte át ennek az erejét, lehet, hogy valami fancy páholyból nem úgy üt.

– nyilatkozta az énekes.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Lékai-Kiss Ramóna fia

Lékai-Kiss Ramóna és kisfia a pályán ölelték a győztes csapatban játszó Mátét az argentínokkal vívott küzdelem után. Hétfő este kőkemény meccset vívott a magyar kézilabdások csapata az olimpián. A válogatott az argentínok ellen küzdött, és bár a magyarok 10 góllal nyertek, nagyon is kellett izgulni értük, ugyanis az ellenfél szinte utcai verekedéssé alakítva a mérkőzést több csapattagot is a földre küldött. Lékai-Kiss Ramóna mindezt a lelátóról nézte végig kisfiával együtt, hogy a helyszínről biztassa párját, Lékai Mátét.

Instagram oldalán Ramóna késő este aztán az öröm pillanatait osztotta meg követőivel. Ide kattintva tudod megnézni, milyen aranyosan öleli gyermekük a pályán édesapját az első győzelem után, Ramóna pedig milyen őszinte, boldog mosollyal nézi a megható jelenetet. Az aranyos fotót ide kattintva nézheted meg.

Exit mobile version