Schobert Lara bikiniben, a homokban pihengetve mutatta meg tökéletesen kisportolt alakját

F. B. | 2024. Augusztus 01.
Szívdöglesztő testet villantott Schobert Lara aki a Maldív-szigeteken nyaral a szeretteivel és szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát a pihenése során.

Szívdöglesztő alakot villantott a tengerparton Schobert Lara, aki bomba formába lendült a nyárra. Schobert Norbi és Rubint Réka lánya a Maldív-szigeteken mutatta meg tökéletesen kisportolt alakját bikiniben.

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Nem csoda Lara hihetetlen alakja, hiszen rendkívül keményen edz a Sztárbox legújabb évadára ahol a pehelysúlyú kategóriájában versenyez majd. Lara rendkívül elszánt, mivel szeretne bizonyítani önmagának, valamint a családjainak is. 

„Szeretném nektek bemutatni a legjobb edzőt! Dobrádi Zsoltot, akinek már most nagyon hálás vagyok és rengeteg mindent köszönhetek. Főleg azt, hogy megadta a bizalmát a közös munkához. Én annyit ígértem meg neki, hogy mindent meg fogok tenni a győzelem érdekében, legyen bármi…..Jól látjátok! Szentendréről az Érdi Box Klubba járok, ami nekem pontosan 1 óra vezetést vesz igénybe minden egyes nap, tehát amikor napi 2 edzésem van, összesen 4 órát vezetek. Csak ennyire vagyok megszállott.” – írta korábban közösségi oldalán a felkészülésről.

Bár minden kétséget kizáróan rendkívüli formában van, Lara nem volt mindig elégedett önmagával:

„Évekig hatalmas, túlméretezett göncökben jártam, mert szerettem volna elbújni… Sajnos, ez jellemző rám, hogy nem vagyok tisztában az értékeimmel és az adottságaimmal. Ezt már az iskolában és itthon édesapám is szóvá tette, hogy ne járjak zsákokban” – írta meg Lara nyilatkozatát évekkel ezelőttről a Blikk.

Lara fotója tökéletesen bizonyítja, hogy rengeteget készül a versenyre és nagyon sokat edz. Egy egyszerű, de nagyszerű fekete bikiniben jelentkezett be a követőihez, amellyel mindenkit elvarázsolt. A fotót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Exit mobile version