Nagyon megváltozott: alig ismernek rá Meghan Markle-re

F. B. | 2024. Augusztus 02.
Nagyon megváltozott az utóbbi időben Meghan Markle, aki nem csak a hajszínét cserélte le, de úgy tűnik ruhatárát is, hogy minél sikkesebb legyen!

Harry herceg felesége a hétvégén Hamptons-ban, egy üzleti találkozón járt, ahol mindenkit megdöbbentett új, tőle szokatlan megjelenésével. Meghan Markle az eseményről kiposztolt fotó tanúsága alapján ugyanis nem csak hajszínét és szokásos hajviseletét változtatta meg, de nagyon sokat is fogyott, mióta utoljára látták. 

Fotó: Getty Images

Bár az utóbbi időben egyre többet szerepel a nyilvánosság előtt a királyi családból botrányos módon kivált Meghan Markle, úgy tűnik, mindig nagyon figyel arra, hogy legyen miről beszélnie a világnak egy-egy megjelenése után. A rajongókat ezúttal azonban nem egy királyi családot ekéző kijelentése zavarta össze, hanem új külseje. 

Meghan ugyanis hajviseletét a tőle egyáltalán nem megszokott módon készíttette el, míg ugyanis máskor vagy kiengedett frizurával, vagy pedig szorosan összefogott copfban vagy kontyban láthatjuk, most a laza elegancia mellett döntött és egy feltűzött frizurára esett a választása, amelyet jóval kócosabb módon viselt, mint az tőle megszokott. Sőt, az Instagramon megosztott fotón úgy tűnik, mintha függönyfrufrut vágatott volna, ráadásul a hajszíne is világosabbnak látszik. 

mintha függönyfrufrut vágatott volna, ráadásul a hajszíne is világosabbnak látszik.

Ha ez még nem lenne elég szembetűnő változás, a hercegné öltözékét is úgy választotta meg, hogy kissé eltérjen korábbi stílusától. Egy könnyed, bézs outfitben ragyogta be a hamptons-i találkozót, amit Cartier arany ékszerekkel egészített ki. A bő szabású ruha ráadásul rendkívül kiemelte egyre vékonyabb alakját, amelyet nagy odafigyeléssel tart fenn magának. 

Via

Exit mobile version