Ez történt tegnap: Milák Kristóf volt edzőjének kritikája, Schobert Lara bikinis fotója, Kapás Boglárka interjúja

F. B. | 2024. Augusztus 02.
Összefoglaljuk neked a tegnapi nap legfontosabb híreit, ha lemaradtál volna valamiről!
Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Megszólalt a volt edző

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az olimpiai, háromszoros világ-, nyolcszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok Milák Kristóf hatalmasat úszott a 200 méteres pillangó előfutamában, és a középdöntőben is. Tokió olimpiai bajnoka magabiztosan, és jókedvvel várt a szerda esti döntőt, ahol a legnagyobb ellenfele a francia Léon Marchand volt. Végül hatalmas versenyben Marchand megdöntötte Kristóf korábbi olimpiai rekordját és aranyérmes lett, míg Kristóf fantasztikus úszással ezüstérmesként zárta ezt a számot, hihetetlen teljesítményére pedig innen is gratulálunk. A döntőt, Milák Kristóf korábbi edzője, Selmeci Attila értékelte és úgy fogalmazott: 

Ami elsőre eszembe jutott, ahogy célba csaptak, az az volt, hogy nem a tehetségesebb, hanem a jobban felkészült versenyző nyert. Mert bármennyire is tehetséges Marchand, hiszen a pillangó mellett mellen is fantasztikus úszásra képes, Kristóf a pillangóra született. Olyan adottságai, mint neki, senkinek sincsenek. Ha ő elvégzi ugyanazt a felkészülést, mint Tokió előtt, akkor most nem kérdéses, kinek szólt volna a himnusz.

Schobert Lara bomba formában

Míg a versenysportolók az olimpiára, addig Schobert Lara a Sztárboxra edzett rendületlen, ennek is köszönheti hihetetlen alakját, amit a strandon és Instagram-oldalán meg is mutatott. Lara fotója tökéletesen bizonyítja, hogy rengeteget készül a versenyre és nagyon sokat edz. Egy egyszerű, de nagyszerű fekete bikiniben jelentkezett be a követőihez, amellyel mindenkit elvarázsolt. A fotót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Fotó: Getty Images

Kapás Boglárka utolsó olimpiája

Kapás Boglárka nem jutott döntőbe 200 méter pillangón a párizsi olimpia úszóversenyeinek szerdai napján. A sportolónő a 14. helyen végzett az összesítésben, ami nagyszerű eredmény, pláne annak tudatában, hogy pár nappal ezelőtt lázas beteg volt. A verseny után maga az olimpikon is megszólalt, aki nagyon hálás azért, hogy úszhatott az olimpián. Ha kíváncsi vagy, mit mondott pontosan, akkor kattints ide

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Kulcsár Edinánál szinte bármikor jöhet a baba

Három hetem van még, ha csak ez a nagy meleg nem módosít a terveken. Medi szeptemberi, akkor is meleg volt, de ilyen hőségre nem emlékszem, és azért megfordult a fejemben, hogy emiatt akár hamarabb is jöhet a kisfiunk

– nyilatkozta Kulcsár Edina, aki arról is mesélt a Story magazinnak, hogy milyen lesz négygyermekes anyának lenni. 

Exit mobile version