Schobert Lara nem akar az öccse hibájába esni

F. B. | 2024. Augusztus 02.
A fiatal lány már nagyon készül a Sztárbox versenyére, ahol igyekszik öccse tanácsait is megfogadni, aki az előző évadban szállt ringbe.

A Sztárbox idei évada a tavalyinál jóval korábban, már szeptember első vasárnapján elindulhat, így nem csoda, hogy ezerrel edzenek már a benne szereplő sztárok. A pehelysúly kategóriájában megmérkőző Schobert Lara is ezerrel készül már a versenyre, rengeteget edz és nagyon motivált arra, hogy minél jobb eredményeket érjen majd el a ringben.

Fotó: Birtron Szabolcs

Ehhez pedig az egyik legjobb edző van segítségére: 

“Szeretném nektek bemutatni a legjobb edzőt! Dobrádi Zsoltot, akinek már most nagyon hálás vagyok és rengeteg mindent köszönhetek. Főleg azt, hogy megadta a bizalmát a közös munkához. Én annyit ígértem meg neki, hogy mindent meg fogok tenni a győzelem érdekében, legyen bármi…..Jól látjátok! Szentendréről az Érdi Box Klubba járok, ami nekem pontosan 1 óra vezetést vesz igénybe minden egyes nap, tehát amikor napi 2 edzésem van, összesen 4 órát vezetek. Csak ennyire vagyok megszállott” – árulta el Lara a felkészüléséről, akinek a szakítása feldolgozásában is segített az új feladat.

A 20 éves fiatal lány ellenfelei egyébként Földes Eszter, Lola és Pap Dorci lesznek. Segítségére azonban nem csak szuper edzője, de testvére is van, aki a tavalyi évben lépett a ringbe. 

„Tavaly végigkövettem a testvérem felkészülését, és élőben izgultam végig a mérkőzéseit. Bár ő a középdöntőben kiesett, én viszont szeretnék a legvégéig eljutni és a testvéremnek is bizonyítani.” 

Azt mondta, hogy nagyon figyeljek arra, hogy még véletlenül se essek az ő hibájába, azaz, hogy túledzem magam, mert mire eljutok a mérkőzésig, addigra teljesen ki fogok égni. Bár nem könnyű megfogadni a tanácsát, mert szívem szerint egész nap a teremben lennék, de igyekszem jól beosztani az energiáimat, és mindenkit legyőzni a súlycsoportomban.”

Via

Exit mobile version