Azahriah nagy terveket szövöget, meglepő irányba menne

Á.K. | 2024. Augusztus 03.
Bár a Puskás Arénánál nagyobb helyeken itthon aligha fog fellépni, Azahriah úgy érzi, hogy magán a produkción még lehetne fejleszteni, és el is mondta, milyen irányba indulna el.

A Puskás Aréna háromszori megtöltése után az Európa-turnéjával is rajongók tömegeit vonzza Azahriah, ráadásul pár napja a Forbes is megválasztotta őt az ország legértékesebb hírességének. Ő azonban nem érzi úgy, hogy 22 évesen elszállt volna a sikertől. Nem áll meg, folyamatosan jár az esze azon, milyen irányba terelgethetné a pályafutását. Erről a VR podcastjéban mesélt, amit a Blikk szemlézett.

Azahriah az Európa-turnéja szerbiai helyszínén (fotó: Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Attól nem fél, hogy a rajongói ráunnak majd, ugyanis rengeteg terve van.

Sokat beszélünk arról, hogy a Puskás után hova tovább. Én megértem ezt a részét. Ez már az a része, hogy hol tart ez a név. Én a napok nagy részében nem így állok a projekthez, hanem azt nézem, hogy ezt a műsort hova lehetne fejleszteni. Hogy ezt hol adjuk elő, az másik kérdés. A koncerteken annyit lehet változtatni, fejleszteni…

Azahriah szeretné a hazai piacon még magasabb polcra helyezni a produkcióját. Bár minden tervébe nem avatta be a közönséget, azt azért elmondta, hogy nagyon élvezné, ha áthangszerelhetné a zenéit, és például egy szimfonikus zenekar kíséretében előadhatná a dalait mondjuk a Müpában.

Exit mobile version