Hámori Luca bronzéremért járó pénzjutalmat kap

S. Z. | 2024. Augusztus 04.
Hámori Luca ötödik helyezett lett a párizsi olimpián, de a szakszövetség magasabb pénzjutalmat ítélt meg a 23 éves ökölvívónak.

A bronzéremért járó összegre egészíti ki a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Hámori Luca pontszerzéséért járó pénzjutalmát – közölte a szakszövetség a hivatalos Facebook-oldalán.

A 2024-es párizsi olimpián a magyar ökölvívó csapat két pontszerző ötödik helyet szerzett, ami az elmúlt 12 év legsikeresebb szereplése:

Hámori Anna Luca (kék) az algériai Imane Khelif elleni küzdelemben, a nõi ökölvívók 66 kilogrammos súlycsoportjának negyeddöntője után a 2024-es párizsi nyári olimpián az Észak-párizsi Arénában 2024. augusztus 3-án (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség a posztban gratulált a két pontszerző versenyzőnek és a magyar színekben induló Akilov Pylypnek, aki a nyolcaddöntőben esett ki, valamint az edzői stábnak, Hamid Tangrinbergenov szövetségi kapitánynak, Nagy Lajos és Varsányi Áron edzőknek és Papp Róbert erőnléti edzőnek.

A bejegyzésben az is közölték, hogy külön jutalmazzák Hámori Luca szereplését: „a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Hámori Luca pontszerzéséért járó pénzjutalmát kiegészíti a bronzéremért járó összegre!”.

Exit mobile version