Hunyadi Donatellának határozott elképzelése van álmai férfijáról

F. B. | 2024. Augusztus 05.
Kiszel Tünde egyetlen gyermeke azt is elárulta, hogy jelen pillanatban van-e egy olyan férfi, aki igen különleges helyet foglal el a szívében.

Egy ideje már igencsak izzásban tartja a sztárhírek követőit Hunyadi Donatella szerelmi élete. Az utóbbi időszakban például hírbe hozták a Dancing with the Stars béli partnerével, Bődi Dénessel, majd mikor azok a pletykák elültek, akkor a frissen szakított Varga Viktorral is. Kiszel Tünde lánya azonban most végre megtörte a csendet és elárulta, tényleg foglalt-e a szíve!

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

„Az a természetes, hogy úgy nősz föl, hogy jelen van édesanyád és édesapád. Nálam ez nem így alakult, de nem szenvedtem hiányt semmiben, nem hordozok sebeket amiatt, hogy nem volt egy állandó férfikép előttem. Büszke vagyok rá, hogy erős nők neveltek fel” – kezdte értekezését a témában a fiatal lány.

Foglalt a szíve

Donatella azt is elárulta, hogy bizony a híresztelések igazak, tényleg foglalt a szíve, azonban nem egy híresség, hanem egy civil férfi rabolta el azt. 

Leszögeztem magamban, hogy zenésszel soha nem kezdenék. Persze lehet, hogy később még változik a véleményem, ha találok valakit, akiben megvan az, ami számomra fontos. Az őszinteség, a becsületesség, a kölcsönös tisztelet és a hűség az elsődlegesek, meg persze az, hogy meglegyen a kémia.

– tette hozzá a hot! magazinnak, azt azonban nem árulta el, hogy ki az a szerencsés férfi, akinek sikerült meghódítania.

Donatella egyébként elárulta, hogy legtöbbször barátként is a férfiak társaságát keresi, ennek pedig komoly oka van: 

„Általános és középiskolában inkább a fiúk társaságát kerestem, mert sokkal jobban éreztem magam abban a nyersen őszinte környezetben, amelyben a fiúk élik az életüket” – árulta el a 23 éves énekesnőként is tevékenykedő egyetemista lány, akinek apaképe a családjuk egyik jó barátja. 

Exit mobile version