NOVA – A fantázia végtelen világa a Margitszigeten

hirdetés | 2024. Augusztus 05.
Világpremier előadással érkezik Budapest szívébe a „Britain’s Got Talent” tehetségkutatóból ismert virtuóz artista csapat, a The Freaks. Legújabb NOVA című, 100 perces, cirkuszi extravaganza produkciójukban a legjobb nemzetközi művészekkel kiegészülve ötvözik az akrobatika, a zsonglőrködés, a zene és a tánc zsánereit.

JEGYVÁSÁRLÁS: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/the-freaks-world-class-circus-show/

A The Freaks csapata két évvel ezelőtt írta be magát a nemzetközi köztudatba, amikor is lélegzetelállító mutatványukkal meghódították a Britain’s Got Talent tehetségkutató színpadát. A társulat már akkor is több mint tíz év nemzetközi szintű tapasztalatot tudott a háta mögött, azóta pedig még inkább a globális show-elit részévé váltak, Las Vegasban és Hongkongban, valamint a bahreini Forma 1 nagydíjon is felléptek már. Arról híresek, hogy biztosíték nélkül dobálják, hintáztatják egymást több méter magasra, égnek álló hajszálas, visszafolytott lélegzetű hosszú perceket szerezve a jelenlévőknek, hogy aztán a levegőben bemutatott trükkök végeztével, tökéletes landolással érjenek földet.

A Margitszigeti Színházba a NOVA World-Class Acrobatics Show, egy forradalmian új, izgalmas, sci-fi tematikájú, az emberi képességek határait feszegető grandiózus produkcióval érkeznek, középpontban lélegzetelállító akrobatikai elemekkel és a modern technológia vívmányai adta lenyűgöző, futurisztikus látványvilággal.  Az előadás során a nézők elképesztő erő- és ügyességi mutatványoknak lehetnek szemtanúi, annál is inkább, hogy a The Freaks ezúttal több, a maguk zsánerében legjobbak között számontartott művésszel kiegészülve alkotta meg ezt a kivételes performanszot. A közel másfél órás showban láthatjuk majd például a 19 éves hegedűművészt, Nina Sofiet – aki köztudottan az akciódús kihívások kedvelője, gond nélkül játszik végig egy-egy dalt akár síelés közben, vagy egy SUP deszkán állva a vízen lebegve. Színpadra lép a Christoph és Manuel Mitasch testvérek által alapított, jelenleg mintegy 15 számban világrekorder Jonglissimo zsonglőr csapat, a spontán freestyle show-któl díjnyertes előadásokig professzionális show-előadások széles skáláját kínáló táncos-koreográfus Christopher Woschitz, azaz Chris Cross együttese, Inga Schäfer hulahoppkarika művész, és a komikus pillanatokat garantáló Mr. Stefano is.

A műsor a tradicionális kínai akrobatika és a nyugati cirkuszi művészetek esszenciáját, azok legkiemelkedőbb elemeit egyesítve, egyedülálló, jövőbe mutató előadást teremt. A legújabb fény- és hangtechnológia, valamint a látványos díszletek már csak hab a tortán, a legkülönbözőbb mozgások kiegészítéseként életre kelő effektek lenyűgöző vizuális élményt garantálnak.

A NOVA World-Class Acrobatics Show világpremierje olyan esemény, amelyet csak egyszer élhet át a közönség. Ez az előadás kizárólag a Margitszigeti Színházban lesz látható, így mindenképpen érdemes ellátogatni, hogy részesei legyünk ennek az egyedülálló élménynek.

Exit mobile version