Ez történt tegnap: száműzték az úszót az olimpiai faluból, Hosszú Katinka és a MÚSZ, itt edzhetett Milák Kristóf

F. B. | 2024. Augusztus 06.
Összefoglaljuk neked a tegnapi nap legfontosabb híreit, ha lemaradtál volna valamiről!
Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Hosszú Katinka: A tisztességes lépés a lemondás lenne!

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka kemény hangvételű nyílt levélben követeli a Magyar Úszó Szövetség teljes vezérkarának lemondását saját közösségi oldalán. Katinka Milák Kristóf miatt már többször is nyíltan kritizálta a szövetséget, most azonban egy hosszabb bejegyzésben fejtette ki véleményét. Ha kíváncsi vagy az olimpikon véleményére, akkor ide kattintva elolvashatod!

Fotó: Getty Images

Amerikában edzett Milák Kristóf?

Azok, akik angol nyelven nézték a szombati finálét az Eurosporton/Maxon, egy érdekes mondat szúrhatta meg a fülüket Milák Kristóffal kapcsolatban. A két szakértő ugyanis a magyar úszóról kezdett beszélni hihetetlen győzelme után, elárulva, hogy hol készülhetett fel a párizsi olimpiára a világklasszis úszó.  

Nos, három úszó Amerikában készült…. Milák, a győztes, Texasban….

– mondták. Az ominózus pillanatról megvan a videó felvétel is, amit ide kattintva nézhetsz meg.

Fotó: Viasat3

Sztárparádéval jön az Adom a napom

Geszti Péter ezúttal sem hagyja cserben a műsor kedvelőit, ugyanis többek között olyan hírességeket hívott meg, mint Till Attila „Tilla”, televíziós showman és filmrendező, Majoros Péter „Majka”, rapper, Erős Antónia, a híradózás egyik ikonikus alakja, Básti Juli, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, akinek színpadi jelenléte mindig különleges élményt nyújt, illetve Kiss Ádám, az egyik legkedveltebb magyar stand up komikus. Ha kíváncsi vagy a műsor első adásának kezdetére, ide kattintva megtudhatod! 

Fotó: Fotocentral

Gelencsér Timi bomba teste

Természetesen nem telhetett el a nap egy szexi fotó nélkül, a nap nyertese számunkra Gelencsér Timi, aki egy szál bugyiban és topban villantotta meg brutális kockahasát. A nemrégiben a TV2 csatornájától az RTL-hez igazolt híresség tökéletes alakja nem is csoda, hiszen Timi köztudottan a sportok szerelmese, egykori FitKid versenyzőként és Exatlonistaként pedig a mindennapjai részévé vált a rendszeres mozgás. Ha érdekel a dögös tartalom, akkor egy kattintásra vagy tőle!

Exit mobile version