A dögös úszónő cáfolja a hazaküldéséről szóló híreket, szó sincs itt illetlen viselkedésről

F. B. | 2024. Augusztus 07.
A pletykák szerint illetlen viselkedése miatt hazaküldték az olimpiai faluból, azonban a paraguay-i úszónő cáfolja ezeket a pletykákat.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy sokan a paraguay-i színekben versenyző, Luana Alonsót tartják az olimpia egyik legszebb sportolónőjének. Később már az úszónő kapcsán arról szóltak a hírek, hogy rendkívül fiatalon abbahagyja a versenyzést, ugyanis inkább influenszer karrierjére, illetve tanulmányaira szeretne koncentrálni egy nap pedig sportminiszter szeretne lenni, hogy segítse és népszerűsítse az úszást és a sportokat saját hazájában.

Fotó: Instagram/Luana Alonso

Ez azonban még nem minden, ami körbejárta a világsajtót a sportolónőről, ugyanis pár nappal ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy illetlen viselkedésre hivatkozva azonnali hatállyal hazaküldték az olimpiai faluból egy héttel az olimpia vége előtt. Bár pontosan nem tértek ki arra, hogy mit is takar a “helytelen viselkedés” fogalma, sokan találgatni kezdtek akkor, mikor meghallották, hogy Luana nem aludt az olimpiai faluban, így arra következtettek, hogy ez lehet a gond. 

Most azonban egy újabb fordulatot vett az ügy, ugyanis Luana saját közösségi oldalán cáfolta a róla megjelent híreket, mondván, szó sincs arról, hogy hazaküldték volna. A paraguayiak úszója az alábbi sorokat fogalmazta meg a pletykák kapcsán: 

Szeretném tisztázni, hogy nem tiltottak ki és nem zártak ki sehonnan. Ne terjesszetek hamis információkat. Nem fogok közleményt kiadni, de azt sem hagyom, hogy a hazugságok hatással legyenek rám

– olvasható 24 órán át elérhető Instagram-történetében.

Via

Exit mobile version