Aggódik az unokájáért Tóth Gabi nagymamája

F. B. | 2024. Augusztus 07.
Rengeteg rosszindulatú komment és cikk jelent meg az elmúlt időszakban az énekesnőről, a rengeteg pletyka pedig Gabi nagymamáját is sokszor aggasztja.

Tóth Gabi nehéz időszakon van túl, ugyanis Krausz Gáborral való válása után kapott hideget-meleget az internet népétől. Az újságok hasábjain is rendre írtak az énekesnő életéről és lelkiállapotáról, majd új kapcsolatáról Papp Máté Bencével, ezek a sokszor valótlan dolgokat állító cikkek pedig Gabi nagymamájához is eljutottak.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Gabi azonban a napokban ellátogatott szeretett nagymamájához, akivel elképesztően szoros kapcsolatot ápol és pontról pontra átbeszélték az elmúlt időszak eseményeit, megnyugtatva ezzel “Cuni mamáját”, hogy nem minden igaz, amit az újságokban írnak. A boldog találkozásról az énekesnő egy közös fotót is felöltött közösségi oldalára, amelyben leírta, hogy mindig igazi feltöltődés számára, ha a nagyijával lehet. 

Finom “hólyagos rántott hús” és madártej. Ja és persze az újságcikkek, amikben benne vagyok , mindig átbeszéljük mi az igazság.. mert mindent megvesz , aztán sokszor aggódik de a végén jót nevetünk, hogy “ na köllött nekem ennyi pénzt költeni ezekre a lapokra”. Mama nekem az otthon melege, a biztos pont, ahol mindig gyermeknek érezhetem magam.

írta ki magából az énekesnő gondolatait.

Exit mobile version