Csodásan fest a szülés után Iszak Eszter – fotó

F. B. | 2024. Augusztus 07.
A műsorvezetőnő bár egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, most mégis kivételt tett és megmutatta a nagyvilágnak szülés utáni tökéletes alakját!

Iszak Esztert nem véletlenül tartották a legdivatosabb sztárkismamák között számon, az édesanya ugyanis mindig hibátlanul jelent meg a nagyközönség előtt egyre növekvő pocijával. A TV2 nemrégiben szülési szabadságra vonult műsorvezetője egy kis időre a szülés után bár eltűnt a nyilvánosság elől, most újra posztolt egyet magáról közösségi oldalára és vele együtt meg is osztotta öltözködési trükkjeit. 

Fotó: Olajos Piroska

„Bár előre nem terveztem, de az elmúlt időszakban kicsit eltűntem a közösségi oldalakról, mert egyszer csak a terhességem végén azt éreztem, hogy ahelyett például, hogy az instát pörgetem vagy olyan dolgokkal foglalkozom, amik elviszik a figyelmem, inkább szeretném megélni a pillanatokat Az elmúlt hetekben pedig főleg szerettem volna a ‘most’-ra fókuszálni, hiszen a kisasszony napról-napra változik és nem szeretnék lemaradni semmiről.” – kezdett bele mondandójába, majd hozzátette, hogy az utóbbi időben azért egy kis kivételt tett, és lőtt néhány fotót magáról ebben a csodás időszakban. 

„Mivel a hagyományos kismama nadrágokkal nem voltam kibékülve, így inkább nagyobb méretű gatyákat szereztem be, először az ‘M’-esek nyertek, aztán hamarosan váltottam az ‘L’-es darabokra persze ez nem minden fazonnál kivitelezhető de a ‘wide leg jeans’ a barátunk ebben a játékban! Ehhez ezúttal egy crop zakót szereztem be, élénk ciklámen színben, törpe tűsarkúval! Ez az outfit jó választás lehet, csajos vacsikra hűvösebb nyári napokon, ha még nem túl nagy a pocakod és nem szeretnél feltétlen kismama-ruhába bújni!” 

Csodás babavárás

Iszak Eszti és Gyurta Dani február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. A műsorvezető néhány pocakos poszt és öltözködési tipp kivételével keveset osztott meg a babavárás részleteiről, csupán annyit lehetett tudni, hogy a szülés nyárra várható. A csinos műsorvezető már régóta vágyott az anyaságra, és most végre átélheti a szülőség örömeit a férjével, ugyanis nemrég megszületett a kislányuk, akit Mirabellának neveztek el.

Exit mobile version