Gianni már huszonévesen is elképesztően sármos volt

nlc | 2024. Augusztus 08.
Gianni Annoni 30 éve érkezett Budapestre a Közgáz ösztöndíjasaként, és a diplomaosztóját követően sem vett búcsút Magyarországtól. Milyen jól is tette!

Gianni, aki ma már Debreczeni Zita büszke férje és két gyönyörű kisfiú büszke apukája, először saját pizzériájában tett szert egyre nagyobb népszerűségre, majd egy tévés felkérésnek köszönhetően egy csapásra megismerte az ország.

Fotó: Fotocentrál.hu – Hajnal Stefi

Az első tévés szereplését Friderikusz Sándornak köszönhette, később pedig maga is műsorvezetőként mosolygott a kamerákba. A gasztronómia világának eközben sem fordított hátat, több étterem vezetésével is megbízták. 

Felesége először beképzeltnek tartotta

Az igazi fűszert minden bizonnyal az hozta meg Gianni életébe, hogy megismerte Debreczeni Zitát, akivel két kisfiút nevelnek nagy szeretetben. Útjaik 2008-ban keresztezték egymást a Havazin című műsor forgatásán, Olaszországban. 

Ahogy Zita egy korábbi interjúban elmondta, jövendőbeli férje külsőre nagyon bejött neki, de elsőre nem tartotta szimpatikusnak: nemcsak az nem tetszett Zitának, hogy Gianni nem volt laza, hanem egyenesen beképzeltnek tűnt.

Szerelemről akkor még szó sem volt: bár Giannit lenyűgözte Zita szépsége, de még túl fiatalnak tartotta. Jóval később újra találkoztak, és a jelek szerint akkor már Zita is másként nézett az étteremtulajdonosra. Ő írt rá Facebookon, és a számát is ő kérte el, a dolgok pedig innentől mentek a maguk útján. Idén februárban már 7. házassági évfordulójukat ünnepelték.

Gianni Észak-Olaszországban született, és itáliai gyermekkorából is közkinccsé tett néhány igazán kedves fotót!

central-0204106872

Mit szólsz a kis Giannihoz? Ez a kép legalább negyven éves róla! (Fotó: Fotocentrál.hu x Archívum Story-Best)

central-0204106864

Itt azért már „Giannisabb”, ugye? (Fotó: Fotocentrál.hu x Archívum Story-Best)

central-0204106892

Így turistáskodott huszonévesen, amikor már sejthette, hogy Budapesten fog lehorgonyozni. (Fotó: Fotocentrál.hu x Archívum Story-Best)

central-0203152404

Igazán jól állnak egymásnak a piros Vespával! (Fotó: Fotocentrál.hu x Szegő Erika)

central-0204106876

Ugyan nem ezen a síelésen, de egy havas műsor forgatásán ismerte meg Gianni Debreczeni Zitát. (Fotó: x Archívum Story-Best)

central-0205754724

Zitának először nem vot szimpatikus Gianni, idővel azonban másként nézett rá. (Fotó: Fotocentrál.hu - Schumy Csaba)

central-0648646162

Idén februárban már a hetedik házassági évfordulójukat ünnepelték két kisfiuk társaságában. (Fotó: Fotocentrál.hu - Schumy Csaba)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Hajnal Stefi

Exit mobile version