Élete eddigi legnagyobb dobására készül Kozso

F.C. | 2024. Augusztus 08.
Állítja, őrületből és katarzisból nem lesz hiány.

Élete eddigi legnagyobb dobására készül Kozso (Kocsor Zsolt). Nagy fába vágta a fejszéjét: együtt fog dolgozni a No Mercy énekesével, Marty Cintronnal, az Ámokfutók frontembere ugyanis szeretné elkápráztatni a rajongóit egy világszínvonalú show-val.

Kozso, az Ámokfutók frontembere – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“Ez egy igazi mese, hiszen én nagyon sokat próbálkoztam, hogy foglalkozzak saját magammal, a karrierépítéssel, mellett mégis más csapatoknak csináltam a karriert, és most, hogy találkoztam és megismertem egy fantasztikus embert, Nagy Bélát és az ő cégét, úgy érzik, hogy a világ legnagyobb show-ját tudja megcsinálni az Ámokfutók. Hát igen! Az Ámokfutók megcsinálja!” jelentette be a Tények Pluszban.

A 30 éves jubileumi évfordulóját a Papp László Sportarénában szeretné megünnepelni áprilisban, ő maga kérte fel az amerikai világsztárt, Cintront, hogy színpadra lépjen, így Kozso bízik abban, hogy őrületes buli lesz. 

A No Mercy énekese egyből rábólintott a közös koncertre, sőt a közös munkára is, a közös koncerten kívül ugyanis videoklipet is forgatnak majd együtt.

Kozso és Marty Cintron – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Kozso amúgy nem csak a magyar rajongókat akarja lenyűgözni; azt mondja, a nemzetközi karrierje is jó úton halad.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Exit mobile version