Feleségül vette jóval fiatalabb párját a fogathajtó Lázár Vilmos

F.C. | 2024. Augusztus 09.
Karácsonykor volt az eljegyzés, júniusban pedig össze is házasodtak.

Lázár Vilmos ismét kimondta a boldogító igent. A 17-szeres fogathajtó világbajnok június 21-én vezette oltár elé a jóval fiatalabb párját, akivel 3 éve él együtt nagy boldogságban – értesült a Blikk. Vivien szintén fogathajtó családból származik, így ismerkedtek meg.

Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke a franciaországi fogathajtó világbajnokság sajtótájékoztatóján a Pest vármegyei Újhartyánban 2023. október 5-én – Fotó: MTI/Lakatos Péter

Az esküvőt – amelyre több mint 200 fő volt hivatalos – az 57 éves exsportoló, üzletember a tulajdonában lévő Lázár Lovasparkban tartotta Domonyvölgyben. “Régóta ismertem, hiszen ő is fogathajtó családból származik, így sok közös van bennünk. (…) Most karácsonykor jegyeztem el szívem hölgyét” – mesélte a bulvárlapnak Lázár Vilmos, aki bevallotta, a jelentős korkülönbség miatt eleinte ódzkodott a nagy felhajtástól, ám látva párja lelkesedését, mivel neki ez volt az első esküvője, ő is beadta a derekát.

Az újdonsült házaspár az esküvő után nem sokkal nászútra indult, sőt azóta is rengeteget utazgat, illetve a közeljövőben is ezt tervezik. “Élvezzük, hogy férj és feleség vagyunk. (…) Ha lecsillapodik ez az intenzív időszak, jöhetnek a tervek, akár családalapítás terén is” – árulta el Lázár Vilmos.

Exit mobile version