Celine Dion nekiment Donald Trumpnak: ő erre nem adott engedélyt

Á.K. | 2024. Augusztus 12.
Az amerikai elnökjelölt kampánystábja valamiért úgy gondolta, hogy a kampányrendezvényeikhez kiváló dalválasztás a Titanic ikonikus slágere…

Bár Donald Trump nem egy kampányrendezvényén hangzott el a kanadai Celine Dion ikonikus slágere, a My Heart Will Go On, csak nemrég juthatott el az énekesnőhöz az információ, ezért a menedzsmentje által kifejezte a nemtetszését – írja a Blikk.

@dailymail While the crowd in Montana waited for Trump to take the stage at his rally, ‘My Heart Will Go On’ from Titanic started playing. The unique song choice caused quite a stir online, with many questioning why a political campaign would choose to play a song associated with a sinking ship. #trump #donaldtrump #trumprally #montana #news #politics #election #president #jdvance #republican #usa #titanic #celinedion ♬ original sound - Daily Mail

A közleményben az énekesnő tudatja, hogy nem járult hozzá a dal ilyen vagy ehhez hasonló irányú használatához, és hozzáteszi:

És komolyan, pont ezt a dalt?

A fájdalmas betegségével máig küzdő énekesnő csapata ezzel arra utal, hogy a My Heart Will Go On teljesen összefonódott a Titanic című filmmel, amiről mind tudjuk, hogy egy hajó elsüllyedéséről szól, és nem biztos, hogy jó üzenet egy süllyedő hajóra emlékeztetni az embereket egy kampány során.

Trump kampánystábja egyébként híres arról, hogy engedély nélkül használnak pop- és rockslágereket, amikről értesülve az olyan előadók, mint Rihanna, a Rolling Stones, a Queen vagy Ozzy Osbourne villámgyorsan elhatárolódnak tőle. A republikánus elnökjelöltet a pop- és rockzene nagyjai közül nem sokan támogatnak, általában be kell érnie Kid Rock performanszaival a kampány során.

Exit mobile version