„Csont nélkül besz**ták ezt” – Puzsér Róbert nem költözik Ázsiába

Á.K. | 2024. Augusztus 12.
Cáfolta Puzsér Róbert az Ázsiába költözéséről szóló pletykákat. Az viszont igaz, hogy idén kicsit háttérbe vonul, hogy 2025-től újult erővel térjen vissza.

Puzsér Róbert egy Facebook-poszttal állt elő, hogy cáfolja az utóbbi időben róla terjedő pletykákat, valamint Majkának is válaszolt, aki a visszavonulását nem bírta szó nélkül hagyni. A bejegyzése így kezdődik:

Az az ostobaság terjeng a hazai nyilvánosságban, hogy Délkelet-Ázsiába költöztem, és a közszereplést végző jóakaróim nem kisebb kultúrbűnözővel az élen, mint Majka papa, csont nélkül beszopták ezt. Sejtelmem nincs, miként kapott szárnyra ez a dezinformáció, de csekély ésszel is belátható, hogy nyáron a trópusokon elviselhetetlen az időjárás.

Azt mondja, nem tervezi elhagyni Európát, sőt teljesen Magyarországot sem.

Bár általában nem lesz az országban, gyakran hazalátogat majd, hogy megtartsa az Apu azért iszik, mert te sírsz! rendezvénysorozatának előadásait. A kegyelmi botrány és a Tisza áradása az elmúlt időszakban minden energiáját lekötötte, ezért úgy érzi, hogy a jövő évi nagy visszatérése előtt hosszabb szünetre van szüksége.

Exit mobile version