Forró, bikinis fotó: Gáspár Evelin büszke lehet karcsú alakjára

F. B. | 2024. Augusztus 13.
Újabb pikáns tartalommal vágott vissza az őt kritizálóknak Gáspár Evelin!

Tizenhárom éves kora óta diétázik Gáspár Evelin, az elmúlt években pedig sikerült 40 kilótól megszabadulnia. A változás igencsak szembetűnő az idén 30. születésnapját ünneplő Evelinen, aki az utóbbi időszakban büszkén meg is mutatja kemény munkájának és életmódváltásának eredményét a közösségi oldalán rajongói legnagyobb örömére. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Evelin a nagy forróságban ugyanis bikinit húzott és megmutatta a követőinek hibátlan alakját egy jakuzziban pihengetve. A fotó ide kattintva érhető el.

Észrevettük azonban, hogy Evelin posztja alatt letiltotta a kommentek lehetőségét, ami annak fényében teljesen érthető is, hogy korábban sokan betámadták már bőre állapota miatt. Nemrég ugyanis Cipruson nyaralt a családjával, ahol legnagyobb örömére olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart.

„Erre jönnek a kommentek, hogy undorító vagyok… Csak mert nem tökéletes a bőröm. Kérdem én, normális dolog az, hogy emiatt plasztikáztatni küldenének?! “

– nyilatkozta a Storyban Gáspár Evelin. Majd hozzátette:

„Három éve járok egy feszesítő testkezelésre, amellyel hihetetlen eredményt értünk el. És ezt az eredményt kritizálják sokan! Mi lenne, ha látnák, milyen volt a bőröm előtte?! Na azért mit kapnék az interneten… Bele sem merek gondolni. Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra…”

Úgy tűnik nem szegte azonban Evelin kedvét a bikinis fotók posztolásától az eset, amit nagyon jól is tesz, hiszen rengeteget dolgozott az alakjáért!

Exit mobile version