Erdélyi Mónika: „Nyitott vagyok egy új szerelemre”

F.C. | 2024. Augusztus 14.
Most érzi először az egykori tévés, hogy újra beengedne valakit az életébe.

Erdélyi Mónika 9 éven át vezette a Mónika Show-t. Előtte külkereskedőként, bankárként dolgozott, közben férjhez ment, elvált, egyedül nevelte fel Viki lányát, majd újból társra talált, és megszületett Molly. Ennek a kapcsolatának is vége lett. A történtek ellenére azonban hisz a párkapcsolatban, a házasságban. Minderről a BEST magazinnak beszélt az extévés.

Erdélyi Mónika szerint megérzik a férfiak, hogy nyitott a szíve – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.07.03.-i adás)

“Én egy nagyon határozott nő vagyok. Egyedül is megállok a lábamon. De ha valaki szeret, ha valaki jó hozzám, a csillagokat is lehozom neki. Kiválóan főzök, sütök, (…) tyúkanyó vagyok. Boldog lennék, ha találnék egy olyan társat, aki mellett nagybetűs nő lehetek. Korábban nem, de most, hogy már nagyok a lányaim, lassan elindulnak a saját útjukon, nyitott vagyok egy új szerelemre. Nem vagyok egy spirituális beállítottságú, de hiszek benne, hogy az, amit kifelé sugárzunk, megérzik az emberek, például a férfiak. Megérzik, hogy nyitott a szívem” – mondta el.

Az egykori műsorvezető azt is elárulta, hogy a pluszkilók az önbizalmát is megcsonkították. Ez azonban már a múlté, hiszen nemrég 20 kilót ledobott. “Nem szabad túllépni a napi 1500 kalóriát. Ebben sokat segített Jákob Zoltán életmódváltó programja. (…) Olyannyira rákattantam a tudatos táplálkozásra, hogy még egy táplálkozástudományi tanfolyamra is beiratkoztam” – árulta el.

Bővebben a BEST magazin legfrissebb számában!

Exit mobile version