Ez történt tegnap: Hajdú Pétert megpofozták, Azahriah skóciában is nagyot megy, Gáspár Evelin bikinis fotója

F. B. | 2024. Augusztus 14.
Összefoglaljuk neked a tegnapi nap legfontosabb sztárhíreit, ha lemaradtál volna valamiről!
Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Hajdú Péter pofont kapott

Szabó Franciska, a világ egyik legeredményesebb Power Slap versenyzője Hajdú Péternek adott egy interjút, és ha már nála járt, be is mutatta neki lenyűgöző pofozási képességét, amelyről videófelvétel is készült, amit ide kattintva lehet megtekinteni. 

A Frizbi legújabb vendége az a Szabó Franciska lesz, akit korábban az Exatlon Hungary műsorában ismerhettek meg a nagyközönség Magyarországon. Franciska azóta a világ egyik legdurvább sportjában, pofozkodásban lett világbajnok, a versenyről pedig hosszabban is beszélt a műsorvezetőnek, majd elárulta, hogy miért döntött amellett, hogy dominának áll. 

Fotó: Schumy Csaba

Azahriah külföldön is berobbant

Azahriah nem csak kis hazánkban, hanem a külföldi közönség tagjai között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a sikeres koncert, amelyet az Edinburgh-i Fringe fesztiválon adott.

Augusztus 11-én pedig egy klubkoncertet az edinburgh-i La Belle Angele nevű, állítólag hatszáz férőhelyes szórakozóhelyen, ahová az Index beszámolója szerint az összes jegyet eladták. A lap szerint a helyszínen leginkább magyar szavakat lehetett hallani, de azért szép számban voltak külföldiek is, nagyjából egyharmad arányban. Azahriah láthatóan nagyon élvezte a kinti koncertet, felszabadultan mozgott és sokat is kommunikált a közönségével. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Gáspár Evelin bikinis fotója

Tizenhárom éves kora óta diétázik Gáspár Evelin, az elmúlt években pedig sikerült 40 kilótól megszabadulnia. A változás igencsak szembetűnő az idén 30. születésnapját ünneplő Evelinen, aki az utóbbi időszakban büszkén meg is mutatja kemény munkájának és életmódváltásának eredményét a közösségi oldalán rajongói legnagyobb örömére. A fotót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Fotó: Danny Blue / RTL

Danny Blue erős kritikája

Danny Blue a műsor kapcsán egy rövid videóval is jelentkezett közösségi oldalán, akinek képsorai igencsak beszédesek és remélhetően ironikusak. Kezében ugyanis egy papírlapot tart, melyen a következő gondolatok állnak:

Sokak szerint a Sztárboxban csak buta celebek boxolnak…

– olvasható a kiíráson, majd mikor tovább lapozna egy újabb papírlapra, az első darab helyett, a hátsót dobja el, így végig ugyanazt az üzenetet látatjuk, mindezzel megerősítve a nem éppen kedves állítást. Hogy pontosan mire is gondolt ezzel a poszttal a “költő” és miért alázza magát és a többi Sztárboxban szereplő celebet is mindezzel azt csak ő tudhatja, mindenesetre mi úgy gondoljuk, hogy az egész inkább egy vicces és ironikus poszt akart lenni, ami azért született, hogy népszerűsítse vele a műsort, ami a TV2 Ázsia Expressz című, már öt évadot is megélt reality-jével indul párhuzamosan szeptember 1-én. 

Exit mobile version