Földes Eszter már alig várja, hogy megüsse Lolát

F. B. | 2024. Augusztus 14.
"Nehéz hónapok vannak mögöttem, és nagyon szeretnék megverni valakit" - nyilatkozta a színésznő, akinek biztosan nem lesz miatta lelkiismeret furdalása.

Hamarosan képernyőre kerül a Sztárbox legújabb évada, ahol Földes Eszter a női pehelysúly kategóriában Lola ellen száll majd be a ringbe elsőként és alig várja már a harcot, még ha a felkészülés nem is volt mindig könnyű számára.

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Ha kívül nem is látszik, belül erős vagyok és hatalmas, és ezt bizony te is érezni fogod, Lola! Előre elnézést kérek, de nincs lelkiismeret-furdalásom. Valójában alig várom, hogy megüsselek. Vagy valakit megüssek. Kicsit nehéz hónapok vannak mögöttem, és nagyon szeretnék megverni valakit. Sajnos most az van, hogy ez te leszel.

– nyilatkozta a Best magazinnak a színésznő, aki szerint nehéz időszaka nem volt éppen segítség számára a felkészülésben.

„Egyáltalán nem jött jól, és ennek az egyedüli oka az, hogy egy válás lelkileg és pszichésen is megviseli az embert. A boksz pedig nemcsak fizikai, hanem idegrendszeri sport is, úgyhogy míg fizikai szinten jelen vagyok, lelkileg és mentálisan a kezdetekben nehezebb volt állnom a strapát. Rettenetesen el vagyok fáradva lelkileg, és emiatt máshol van az ingerküszöböm is. Ami, ha jól csinálom, lehet előny. Úgyhogy igazából nekem inkább már arra kell treníroznom magam, hogy fókuszált legyek a versenyen is” – mondta.

Azt sem titkolta, hogy a mélyponton már túljutott, mégpedig segítséggel. Kénytelen volt ugyanis kis szünetet tartani, hogy magára és a lelki gyógyulására koncentráljon.

Az életemnek, úgy tűnik, egy része lezárul. Sajnos még nem vagyok jól, és nagyon-nagyon hosszú folyamat lesz, amire az leszek. Ebbe nagyon sok belsőmunkát kell beletenni. De mind a fizikai, mind a lelki küzdelem erősíti az embert

Lola válasza

Bár Eszter kijelentései minden kétséget kizáróan erősek, Lola egy fokkal árnyaltabban nyilatkozott a témában:

„Tavaly figyelemmel követtem a műsort, és azt láttam, hogy tényleg nagyon-nagyon kell készülni, és kicsit óvatosan kell bánni a szavakkal. Remélem, én is meglepetést fogok okozni. Imádom ezt az egészet, és szerintem tök jó, hogy megmutathatjuk, hogy mi, csajok is erősek vagyunk” 

Exit mobile version