L.L. Junior ki akarja vágatni agresszív megnyilvánulásait az Ázsia Expresszből

F. B. | 2024. Augusztus 14.
Úgy tudni, hogy az ázsiai kaland nem éppen az úriember oldalát hozta ki L.L. Juniorból, aki az utómunkálatok során szeretne egy kicsit finomítani viselkedésén.

L.L. Junior és Dárdai Blanka habár később csatlakozott az Ázsia Expressz csapatához, kiderült, hogy az ő párosuk lesz az egyik olyan, akik között parázs viták zajlanak majd a feszített tempójú verseny során. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

„Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését. Ő a tavalyi évadban Varsányi Rékát alázta meg nem egyszer” – mesélte a Story.hu-nak az egyik stábtag, aki szerint Junior maga is rájött, hogy el fog veszíteni néhány rajongót, ha adásba kerül a műsor. Így tehát, megelőzve mindezt Junior most azon van, hogy folyamatosan ostromolja a rendezőt, hogy finomítsanak a megnyilvánulásain a vágás segítségével az utómunkálatok során.

A story.hu a TV2 sajtóosztályán keresztül kérdezte meg az alkotókat, hogy erre mennyire van lehetősége Juniornak: 

Természetesen a műsor utómunkájába és szerkesztésébe nem szólhatnak bele a szereplők, az csakis a kreatív csapat döntése, hogy a rengeteg forgatott anyagból mi kerül adásba és mi nem. Ebben a TV2 munkatársait csakis a műsorszerkesztés szakmai aspektusai és az adott adások struktúrája, dinamikája, történetszálai befolyásolják, semmi más.

L.L. Junior és Dárdai Blanka egyébként nem jelent meg az Ázsia Expressz sajtótájékoztatóján, azt azonban nem tudni, hogy döntésük oka az volt-e, hogy a csatorna nem akarja teljesíteni a kérdését, vagy az, hogy azóta ismét szakítottak egymással.

Via

Exit mobile version