Ördög Nóra elárulta, volt-e valaha féltékeny valakire a szakmában

F. B. | 2024. Augusztus 14.
A műsorvezetőnő humoros őszinteséggel beszélt Lékai-Kiss Ramónának arról, hogy mi a véleménye arról, hogy már Ramié a legjobb női műsorvezetői díj.

Ördög Nóra vendégeskedett Lékai-Kiss Ramóna online műsorában a TV2Play-en, ahol többek között arról is beszélt a műsorvezetőnőnek, hogy érzett-e valaha valaki iránt féltékenységet a szakmában. 

Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

Nóri kifejtette, hogy bár nem akarta szóba hozni a dolgot, mivel Ramóna kérdezte, mégis megtette, méghozzá kamerák előtt.

Nem akartam ezt itt előhozni, de zsinórba kétszer elpasszoltad előlem az év női műsorvezetője díjat. Ezt azért kezdem kicsit kikérni magamnak!

– mondta nevetve kolléganőjének, aki mindezek után azzal próbálta nyugtatni őt, hogy de hát nem is volt ott egyetlen eseményen sem, át sem tudta volna venni a díjat. Ördög Nóri válasza viszont minderre az volt, hogy hát azért nem, mert éppen dolgozott. 

Mindezek után komolyra fordították a szót, és Nóri elárulta, hogy:

“Ez rendszeres, hogy össze akarják ugrasztani a riválisnak gondolt műsorvezetőnőket, de én erre mindig azt mondom, hogy nekünk össze kell tartanunk és ez sokkal logikusabb. Ezt nem gondolja senki végig, hogy milyen kevés ember van, akik ugyanazokat a szituációkat élik át, mint mi. Tehát nekünk pont azt a legnagyobb érték, hogy mi tudunk igazán ugyanazokról a dolgokról egymásnak beszámolni és tapasztalatot cserélni. Ez egy annyira szűk kör, hogy gyakorlatilag nincs is más, akivel ugyanazokat az élményeket és dolgokat meg tudjuk osztani.” – fejtette ki gondolatait a témában.

Exit mobile version