Szokásos eljegyzési gyűrűje helyén egy új darab jelent meg Katalin hercegné kezén

F. B. | 2024. Augusztus 14.
A hercegné ujján nem a megszokott gyűrű ragyogott a bal kezén, hanem egy olyan darab, amelyet férjétől még a 2000-es évek elején kapott.

A 2024-es olimpiai kapcsán új videót posztolt Katalin hercegné és Vilmos herceg. A hercegi pár videójukban gratulált a versenyzőnek és pár kedves szót is intézett a sportolóik felé. 

Fotó: Getty Images

A videóban egyébként a hercegi pár mellett megszólaltak más hírességek is, köztük David Beckham és Snoop Dogg is. Az azonban kétségtelen, hogy a legtöbben a trónörököst és feleségét figyelték meg a képsorokon, akiken a szemfüles rajongók több apró dolgot is észrevettek. Az egyik például az, hogy Vilmos herceg arcszőrzettel látható a felvételen, ami testvérével ellentétben korántsem egy megszokott dolog tőle, Vilmos ugyanis csak egy rövid ideig viselt borostát vagy szakállat a nyilvánosság előtt és azt is még sok évvel ezelőtt tette. 

A rajongók a rákbetegsége miatt ritkán látott Katalin hercegnét is alaposan megfigyelték a videón, így nem csoda, hogy kiszúrták, hogy a hercegné ujján Diana gyémántgyűrűje helyett egy másik ékszer ékeskedik a gyűrűsujján, amely fontos jelentéssel bírhat. 

A darab, amit Katalin a videóban visel nagy valószínűséggel egy ígéret gyűrű lehet, mely az örökké tartó, egyre mélyülő szerelmet jelentheti. Anya Walsh, a 77 Diamonds ékszerszakértője, a The Sun-nak elárulta:

„A videóból látható, hogy Kate új gyűrűje egy széles örökkévalóság gyűrű, amelyen gyémántok és drágakövek váltják egymást”

– nyilatkozta.

 „Csodálatos darab más gyűrűkkel kombinálva, ez a dizájn Kate zafír eljegyzési gyűrűjét is kiegészíti azáltal, hogy a gyémántok tiszta fehér felületét egy leheletnyi drágakő színnel teszi kontrasztosabbá. „Kétségtelenül többet fogunk látni ebből a gyűrűből a jövőben, mivel tökéletes a mindennapi viselethez” – tette hozzá az ékszerszakértő.

Via: (1), (2), (3)

Exit mobile version