Ez történt tegnap: Sárközi Ákost lecserélték, nagy titkokat árultak el az Ázsia expressz sztárjai, Dobos Evelint és Kovács Dánielt csúnyán átverték

F. B. | 2024. Augusztus 15.
Összeszedtük neked az elmúlt nap legizgalmasabb sztárhíreit, ha esetleg lemaradtál volna valamiről!
Fotó: RTL/ Sajtóklub

Fotó: RTL/ Sajtóklub

8 év után lecserélték Sárközi Ákost

Sárközi Ákos nélkül indul A Konyhafőnök 11. évada. A napokban elkezdődött a főzőshow forgatása, de már nélküle. A Blikk információi szerint a Sztárboxban hamarosan bizonyító Ákos séfet is érzékenyen érintette, hogy 8 év után kihagyták a produkcióból. Az RTL még titkolja, hogy kire cserélte le Sárközi Ákost. A Blikk információi szerint az új zsűritagot az ország 3 legjobb séfje között tartják számon, ő is Michelin-csillaggal büszkélkedhet. 

A helyzet kapcsán a séf felesége is megszólalt, ami ide kattintva olvasható. 

Fotó: Trenka Attila

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát megerősítette az ázsiai kaland

Lapunk a TV2 sajtóeseményén kapta el a szerelmeseket, akik boldogan, végig egymást ölelve, hatalmas mosollyal az arcukon jelentek meg az eseményen. Az nlc-nek pedig azt is elárulták, hogy milyen új oldalát ismerték meg a másiknak a nagy kaland során.

“A Dancing with the Stars-ban Anna egy másik oldalát ismertem meg, ami egy komolyabb, inkább profiljába vágó oldala volt, hiszen ő volt a tanárnő, aki próbálta kihozni belőlem a maximumot és fegyelmezett. Itt pedig egy gondoskodóbb, nyugodtabb oldalát ismerhettem meg aki, folyamatosan próbál engem a földön tartani, hogy ne szálljak el, hogy ne adjam fel. Az biztos, hogy teljesen máshogy alakult volna a versenyünk, ha Anna nem ennyire megfontolt és nyugodt.” – árulta el a Séfek Séfe sztárja, akinek szavaira szerelme is rácsatlakozott, ami ide kattintva olvasható. 

Fotó: TV2

Három dolog kergette őrületbe Tillát és Stohl Andrást Ázsiában

Szeptember 1-én indul TV2 csatornáján az Ázsia Expressz ötödik évada, ahol mindenki legnagyobb meglepetésére most új szerepben, nem műsorvezetőként, hanem játékosként vesz részt Stohl András és Till Attila. Az ikonikus műsorvezetők lapunknak elárulták, hogy nagyon jót tett számukra, hogy kiléptek a komfortzónájukból, ugyanis rengeteg élménnyel és tapasztalással lettek gazdagabbak új szerepükben.

“Sokáig nem vállaltam ilyen műsorokat és határozottan nem szerettem volna elmenni ilyen messzire, mert nem gondoltam, hogy erre nekem szükségem lenne, hogy kússzak-másszak a homokban és étlen-szomjan menjek. De megváltozott a véleményem és nagyon örülök, hogy bevállaltam. Így egyik tanulságként azt fogalmaznám meg, hogy bátrabban kell nyitnom a kihívások felé és bátrabban kell utaznom. Mindig is érdekelt az utazás, de nem vagyok jó utazó. Megyek helyekre, de nem voltam olyan extrém sok helyen. De lehet, el kellene kezdenem felfedezni a világot és utazni, mert rájöttem, hogy ez kapcsol ki a legjobban.” – árulta el lapunknak Tilla, aki azt is kifejtette, hogy mely három dolog készítette ki őket Stohl Andrással a leginkább. Hogy pontosan mik ezek? Ide kattintva kiderülnek!

Fotó: Schumy Csaba

Dobos Evelint és Kovács Dánielt csúnyán átverték a nászútjukon

Korábban már mi is írtunk róla, hogy mesés menyegző keretében mondta ki egymásnak a boldogító igent Dobos Evelin és Kovács Dániel. A nagy napon a sztárvilág színe-java is tiszteletét tette, a pár elmondása szerint pedig minden tökéletes volt, rengeteg vicces és katartikus pillanattal tarkítva. Mindezek után a sztárpár egy varázslatos nászútra indult, ott azonban nem minden alakult a tervek szerint, ugyanis átverés áldozatai lettek, az első szállásukkal volt a gond. A nagy kalamajka részleteiről itt olvashatsz tovább.

Exit mobile version