Kasza Tibi műsorvezetésével és ismerős arcokkal indul a Kísértés

F. B. | 2024. Augusztus 15.
A Kasza Tibor műsorvezetésével Thaiföldön forgatott reality-ben négy pár vállalkozik arra, hogy próbára tegye kapcsolatát.

Akár egy Netflix valóságshow-nak is elmehetne a TV2 szeptember elsején képernyőre kerülő műsora, A Kísértés. A műsor érkezését tavaly októberben jelentették be, hogy 20 év után a TV2-n tér vissza a korábban az RTL Klubon vetített reality. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója áprilisban elárulta, hogy a nagyszabású, párkapcsolati reality műsorvezetője a Szerencsekerék házigazdája, Kasza Tibi lesz. Most azonban az is kiderült, hogy kik lesznek azok a párosok, akiknek próbára teszik a kapcsolatát a kamerák előtt!

Fotó: TV2

Megingathatatlannak tűnő szerelmek, elképesztő partik, tomboló hormonok, félrelépések, bűntudat, bizalmatlanság, harag és könnyek – ez A Kísértés, a párok próbája. Négy pár vágott neki egy elképesztő kalandnak, hogy válaszokat kapjanak a párkapcsolatuk középpontjában álló egyik legfontosabb kérdésre: mit bír el a szerelmük. A Thaiföldre érkező szerelmeseket húsz mindenre elszánt kísértő próbálja elcsábítani, akik bármit megtesznek a siker érdekében. A párok nem sokkal az érkezésük után megismerkednek a női és férfi kísértőkkel, majd a szerelmesek szétválasztásra kerülnek és a sziget két külön szegletébe, egy-egy mesés villába költöznek az ellenkező nemű csábítókkal. Mindkét ház élete tele lesz vad bulikkal, látványos feladatokkal és romantikus randevúkkal. Innentől kezdve a párosok tagjainak nincs közvetlen kapcsolata egymással és csak akkor hagyhatják el a villákat, ha randevúra indulnak az általuk választott kísértőkkel. A Kísértés egyik legizgalmasabb pontja a tábortűz ceremónia. Ilyenkor a műsorvezető külön-külön fogadja a párok női és férfi tagjait, hogy egy-egy rövid videón mutassa meg a fiataloknak, hogyan tölti idejét párjuk. Ezek a videók egyesek számára megkönnyebbülés, mások számára pedig gyanakvás, harag és azonnali bosszú forrása lesz. Nincs „díj” vagy „nyertes”. Amit a párok elvisznek a Kísértés szigetéről az az, hogy biztosan fogják tudni a kapcsolatuk értékét, valódiságát. Vajon a szerelem lesz erősebb vagy a kísértés?

Két ismerős arc, akit biztosan felismernek a TV2 nézői az a Power of Love című párkereső reality-ből ismert Dorina és Noel, akik a kamerák előtt estek szerelembe még a tavalyi év folyamán. Mellettük Brigi és Dusán, jegyespárként vágnak neki a kalandnak, majd Linda és Gergő, akik se veled se nélküled kapcsolatukat szeretnék végre már tisztázni a műsorral. Végül Inge és Lóri, egy másik jegyespár is érkezik melléjük, akik a műsort egy leány és legénybúcsúnak fogják fel, kapcsolatukat pedig sziklaszilárdnak gondolják. 

Egy másik ismerős arc Kozelkin Natália lesz, aki tavaly Jákob Zoltán szívéért versengett A Nagy Ő legutóbbi évadában. Kozelkin új szerepéről a közösségi oldalán is posztolt.

A Kísértés, a párok próbája a szeptember elsejei kezdés után hétfőtől csütörtökig minden este lesz látható a TV2-n.

Exit mobile version