Kasza Tibi megszólalt visszavonulásáról

F. B. | 2024. Augusztus 16.
A műsorvezető elárulta, hogy úgy tűnik végleg abbahagyta a zenélést és hamarosan a tévézésnek is búcsút inthet. Hogy pontosan mikor, az cikkünkből kiderül!

Kasza Tibi egy interjú keretében vallotta meg, hogy míg korábban a karrierjén volt a fókusz, most már inkább a családja élvez előnyt az életében. Zenei karrierjét egyelőre lezártnak tekinti és az is előfordulhat, hogy hamarosan a tévézésnek is búcsút int.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Már nem tervez zenélni

Kasza Tibort A Kísértés című sajtótájékoztatón érte el a Blikk, akiknek többek között arról is mesélt, hogy úgy érzi, zenei karrierjét már nem szeretné folytatni. 

„Negyvenhét éves leszek, és volt egy elképesztő sikeres újabb időszakom pár éve, amikor kihoztam 4-5 nagyon sikeres dalt… A legutolsó az Annyira én, annyira te, na ott lezártam egy fejezetet az életemben. Hogy fellépésekkel és az odautazásokkal töltsem az időm nagy részét, nekem a család mellett már nem fér bele. Már nem tervezek zenélni. Nagyon jó érzéssel és szép emlékekkel becsuktam ezt az ajtót.” – árulta el a műsorvezető, aki a szívében örökre zenész marad, épp úgy, ahogy a fotós énje sem veszett el belőle: 

„Az is háttérbe szorult, de van egy életmódváltó programom, ott, amikor a példaképeket fotózom, mindig jó élmény, és előjön belőlem a fotózhatnék. A saját örömömre biztosan fogok még divatfotózásokat csinálni, és a feleségemet is szoktam fotózni, ő a leggyönyörűbb modellem.”

Addig tévézik, amíg… 

Mindezek mellett a Szerencsekerék és A Kísértés házigazdája arról is őszintén beszélt, hogy milyen tervei vannak a tévézéssel. 

„A műsorvezetést is pontosan addig fogom csinálni, amíg megtalálom benne magam. A TV2-nek őrületesen sokat köszönhetek, elképesztően sok műsorban adtak lehetőséget, hatalmas sikereket értünk el. Lojális vagyok, és mindig bennem lesz, hogy ha kérnek, jövök egészen addig, amíg azt érzem, hogy van bennem tűz. Ha ez kialszik, akkor egy napon úgy intek búcsút a tévének, ahogyan zenélésnek is. Addig jutalomjáték.” – mondta Tibi, aki elárulta: abszolút tudna civil életet élni, ez az életforma pedig hamarosan be is következhet.

Azt gondolom, valahol ötvenéves koromban lesz egy elgondolkodás, ott a tortám felett ülve fogok számot vetni, mi van még hátra. Annak, aki azért szurkol, hogy mikor tűnök el a média világából, tíz évet nem kell várni, de néhány klassz év biztos még benne van, de utána végleg visszavonulok.

 

Exit mobile version