Súlyos dologgal vádolja volt feleségét L.L. Junior

F.C. | 2024. Augusztus 16.
Úgy tűnik, a válásuk után két évvel sem csitulnak a kedélyek.

Nagyon kiakadt L.L Junior. A rapper csaknem két hete nem láthatta a kislányát, és arra kérte a rajongóit, hogy segítsenek észhez téríteni a volt feleségét, Körtvélyessy Kingát – írja a Bors. L.L. Junior szerint a közös gyerekük eltiltásával áll most bosszút rajta az exe, nem engedi látni. A közösségi oldalán üzent Kingának, posztja után többen is a zenész védelmére keltek. Ám akadtak olyanok is, akik nem értik, miért nyilvánosan kommunikálnak, amikor egymással van problémájuk.

A rapper azt is megjegyezte a posztjában, hogy 11 napja próbálja utolérni a volt feleségét, de egyelőre hiába. 

Emellett L.L. Junior azt is nehezményezi, hogy az exe nem dolgozik, és ez így nagyon sokba kerül. Bejegyzésében azt is megüzente Kingának, hogy jó lenne, ha dolgozna, mert évekre elengedő pénzt kapott, és eddig csak fodrászhoz és masszázsra kellett mennie.

“Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is… Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni! Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni csak fodrászhoz és masszázsra. Heti kétszer, már 11 éve” – olvasható többek között a posztjában, amelyet időközben már törölt.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Exit mobile version