Óriási bejelentés: Ismét duplázik Azahriah, méghozzá nem is akárhol

F. B. | 2024. Augusztus 16.
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel csütörtökön bejelentették a Budapest Park közösségi oldalán, hogy az énekes nem egy, hanem két koncertet is ad majd.

Azahriah népszerűsége töretlen, a népszerű előadó – aki nemrégiben a skót közönséget is meghódította -, most a Budapest Parkban ad világraszóló koncertet, ráadásul nem is egyszer! 

Fotó: Schumy Csaba

A 22 éves énekes-dalszerző sikere már egy jó ideje megingathatatlan, az idei évben is számos hatalmas koncerttel fűtötte fel a hazai közönséget is. Május végét három óriási koncerttel robbantotta be az előadó, ugyanis három napra kibérelte a Puskás Arénát 2024. május 24-26. között. A koncertek fergetegesre sikerültek, annak ellenére is, hogy sokan a közlekedés vagy a változékony időjárás miatt is aggódtak.

Majd egy váratlan, ingyenes koncertet is adott augusztus 6-án este a Fröccsteraszon. Mindezek után pedig a Sziget Fesztiválon énekelt egy nagyot augusztus 8-án, ahol több tízezres tömeg várta őt, sőt, még New Yorkból is jöttek, hogy láthassák őt a színpadon.

Augusztus 11-én pedig már egy klubkoncertet az edinburgh-i La Belle Angele nevű, állítólag hatszáz férőhelyes szórakozóhelyen, ahová az összes jegyet eladták. 

Újabb gigasiker

A tehetséges énekes szeptember 5-re meghirdetett Budapest Parkos koncertjére is azonnal elkapkodták a jegyeket, így sokan búslakodhattak amiatt, hogy nem sikerült jegyet szerezniük a hónap egyik legnagyobb bulijára.  A Budapest Park azonban megnyugtatott minden Azahriah-rajongót: a 22 éves énekes-dalszerző ugyanis megint duplázik és szeptember 6-án, pénteken is a színpadra áll.

A jegyeket augusztus 16-án, pénteken 10 órától lehet majd megvásárolni.

Via

Exit mobile version