Ördög Nóra: „A gyermekeim ezt a puttonyt fogják vinni az életükben”

nlc | 2024. Augusztus 19.
Jó dolog, ha egy híresség megmutatja a gyermekeit a nyilvánosságnak? Ördög Nóra miért döntött úgy, hogy nem rejtegeti a gyermekeit? Erről mesélt Kiss Ramónának a tévés.

Ha a férjével nem értenének abban egyet, hogy a gyerekeiket is bevonják a vlogokba, az Instagram-posztokba stb, akkor valószínűleg ez nem így alakul. “Annyira természetellenesnek tűnt a fordítottja, hogy tulajdonképpen ezért sodródtunk ebbe így bele. Miután mi ennyire látszódunk, az tűnt volna furcsának, ha őket dugdosnánk. Ezt pedig feléjük is nehéz lett volna elmagyarázni…Szóval ebben éreztem egyfajta feszültséget, amit egyelőre ez most feloldott, de folyamatosan figyeljük őket, hogy hogyan reagálnak erre, van már erről véleményük, van, hogy van kedvük szerepelni, máskor nincs. Ez mindig téma otthon, ez nem egy kényszer.” 

A tévés, akit iszonyatosan féltett a családja az Ázsia Expressz forgatása alatt, azt is hozzátette, hogy sok kommentelő nem tudja milyen egy ilyen élethelyzet. De a tény az, hogy a gyermekei soha nem élhetnek majd egy igazán átlagos életet, mert az róluk mindig tudott lesz a saját kis környezetükben, hogy ők a Nánási Pál és az Ördög Nóra gyermekei. Ők ezt a puttonyt fogják vinni az életükben.

Nóra szerint ezért fontos, hogy megtanítsák a gyermekeknek az értkén kezelni ezt a helyzetet, akkor lehet az egészből valami normális. “Szerintem nem az számít, hogy látszik, vagy nem látszik. Azon, hogy ott vagy vele, vagy nem? Fogod a kezét, vagy nem?”

Exit mobile version