Pauli Zoltán, Tóth Vera férje: “Ennyire természetesen még soha, egyetlen szerelmet nem éltem meg”

nlc | 2024. Augusztus 21.
Különleges és nagyon erős szerelem az övék.

Igazán exkluzív címlappal jelent meg a legfrissebb BEST! A magazinnak Tóth Vera férje, Pauli Zoltán adott interjút. A sikeres gasztronómus-borász a beszélgetésben szinte szerelmi vallomást intézett feleségéhez.

Amikor például szóba került Vera látványos fogyása, férje alig győzte dicsérni úgy az alakját, mint a belső értékeit. “Én ezt (a fogyást – a szerk.) nem merem megkérdezni, mert agyonüt, de most a házassági évfordulónk kapcsán nézegettük az esküvői képeket, és  az biztos, hogy jelentős a változás. A külsőségek Veránál egyébként sem érdekeltek, mert olyan belső értékei vannak, olyan lelke van, ami mindent beragyog. De erről már beszéltem, arról viszont nem, hogy például nagyon tetszik, amikor csodálatos ruhákban fellép, gyönyörűen ki van sminkelve. Szoktam is neki mondani, hogy miért nem tud otthon is így járni, mert én azt nagyon élvezném.”

Vera férje elmondta azt is, hogy a szülei nagyon megszerették Verát, akire pont olyan büszkék, mint rá. “Drukkolnak, hogy életünk végéig együtt legyünk. Erre minden esély megvan, mert én ennyire természetesen még soha, egyetlen szerelmet nem éltem meg. Ilyen csoda még nem volt az életemben. Vera végtelenül figyelmes, gondoskodó nemcsak velem, hanem mindenkivel.”

A beszélgetés további izgalmas folytatása, a BEST magazinban olvasható!

(fotó: BEST magazin)

Exit mobile version