Életmódváltásba kezdett Liptai Claudia, el is árulta tervét

F. B. | 2024. Augusztus 22.
Nagy életmódváltásba kezdett Liptai Claudia, aki elképeléseit és edzésfelépítésének titkát megosztotta követőivel is!

A napokban bombaként robbant a hír, miszerint Liptai Claudia is részt vesz majd nagy visszatérőként a Sztárban Sztár 10. Jubileumi évadában, ráadásul zsűritagként. A műsorvezetőnő saját bevallása szerint már nagyon várja az adásokat, ugyanis imádja könnyesre röhögni magát a fergeteges produkciókon. 

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

„Nem is kérdés, hogy az egyik kedvenc műsorom ez. Imádom könnyesre röhögni magam vagy épp könnyezni a döbbenetes produkciókon. Ráadásul az első hétvégén rögtön dupla dinamitként szombaton és vasárnap is lesz Sztárban Sztár All Stars. Szeptember 7.-én és 8.-án várlak titeket. De nagyon!” – írta ki magából gondolatait a közösségi oldalán.

Életmódváltásba kezdett

Úgy tűnik azonban, hogy a nagy hajrá előtt Claudia még szeretne egy kis időt szánni az egészségére, így új mozgásformába kezdett annak megőrzése érdekében. Tervét le is írta követőinek, így aki gondolja, inspirálódjon csak a leendő zsűritag edzéstervéből: 

„Majd holnap, majd hétfőtől! Klasszikus mondatok ezek. Klasszikusan magam is használom őket. Ezért is kezdtem bele a számomra új mozgásformába vasárnap.

A recept nagyon egyszerű. Elautókázni egy szép vízparti helyre, ahol fák is vannak meg nálam sokkal gyorsabban mozgó emberek. Most jön a legfontosabb rész. Az alanynak legalább 3 km-re el kell távolodni az autótól (persze a lábon ) és nincs mese ugyanezt A távot visszafelé is meg kell tenni.

(Nagyon kedves kék buszos sofőr segítséget igénybe venni tilos) És lehetőség szerint A mozgás időtartama nem napkeltétől napnyugtáig tart hanem amennyire tudjuk intenzíven végezzük. A legfontosabb az egészből hogy mindez ne egy hétig tartson az életünkben hanem ameddig csak a szem ellát. A cél pedig, nem más mint, hogy utolérjem Tom Cruise-t A Los Angeles-i olimpián!” – írta ki magából vicceskedve gondolatait és céljait, bejegyzéséhez pedig pár jó hangulatú fotót is posztolt.

Exit mobile version