Ez történt tegnap: itt temetik el Alain Delont, magyar színész rabolta el Szabó Zsófi szívét, Kőgazdag Metta gazdag álomférfija

F. B. | 2024. Augusztus 22.
Összeszedtük neked az elmúlt nap sztárhíreit, ha esetleg lemaradtál volna valamiről!
Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Ezen a helyen helyezik végső nyugalomra

88 éves korában elhunyt Alain Delon a Párizshoz közeli douchyi birtokán, augusztus 18-án reggel. A halálhírt a francia filmsztár három gyermeke (Alain Fabien, Anouchka és Anthony) tudatta. A legendás színész temetéséről bár a család nem árult el pontos részletek, így is napvilágot látott néhány információ. Az biztos, hogy a színészt Douchy-Montcorbonban temetik el, abban a községben, ahol 1971 óta élt. Az elmúlt napokban rengeteg rajongó érkezett a településre, és sokan virágcsokrot is visznek, hogy elbúcsúzzanak a legendás francia színésztől. A helyszínről készült videót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Magyar színész rabolta el Szabó Zsófi szívét

Szabó Zsófi bár megfogadta, hogy nem beszél a nagy nyilvánosságnak arról, hogy foglalt-e a szíve, a TV2 Mokkában mégis kivételt tett és felelevenített egy kedves történetet még kislánykorából.  

A műsorban Nagy Sándor vendégeskedett annak apropójából, hogy a napokban töltötte be 44. életévét. A születésnapozáshoz Feke Pál is csatlakozott. Ekkor történt a nagy vallomás. 

Emlékszem, hogy még kislány voltam, amikor láttalak téged színpadon, ahogy apukámmal együtt játszottatok. És tudom, hogy oda meg vissza voltam érted. A múltban persze

– árulta el a műsorvezetőnő a színésznek. Hogy mi volt minderre Nagy Sándor válasza, az ide kattintva olvasható!

Fotó: Olajos Piroska

Kőgazdag Metta álomférfija

Dulin Mettát a tévénézők előbb a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső realityben ismerhették meg, Árpa Attila szívéért harcolva, majd később a Rich Kids Hungary – Kőgazdag Fiatalok adásaiban láthatták. A utóbbi műsorban kiderült, hogy Metta imádja a fényűzést és a luxust, arról pedig, hogy milyen férfira vágyik maga mellé az életben határozott elképzelése is van. 

Kökény Attilával indul az Adom a napom

Augusztus 26-án 20 órakor folytatódik a VIASAT3 sikerműsora, amely tavaly nyár végén indult, mégis a 4. évadával várja már a nézőket.

Az első héten Kökény Attila, Nagy Sándor, Keresztes Ildikó és Thuróczy Szabolcs adja a napját. Hogy hogyan telik az életük, azt reggeltől kendőzetlenül láthatjuk az élő streamben az oldalunkon, este pedig – ahogy megszokhattuk – Geszti Péterrel beszélgetnek majd néha mélyebb, néha könnyedebb témákról, de mindenképpen őszintén.

Exit mobile version