Galambos Boglárka után egy korábbi, bombázó exe csavarta el újra Csipak Péter fejét

F. B. | 2024. Augusztus 22.
Hamar újra rátalált a szerelem Csipak Péter milliárdos üzletemberre, aki nem is olyan régen még Galambos Lajos lányával alkotott egy párt.

Galambos Boglárka fél év után szakított a nála 29 évvel idősebb milliárdossal, Csipak Péterrel. A milliárdosra azonban nem sokkal azután, hogy elváltak az útjai Galambos Lajos lányával, ismét rátalált a szerelem, ráadásul egy korábbi partneréhez tért vissza, Murányi Szilvia szinkronkorcsolyázóhoz. A pár a Miss Balaton döntőjén vállalta fel, hogy újra együtt vannak.

Fotó: Birtron Szabolcs

„A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni” – nyilatkozta a szakításkor Galambos Boglárka.

Hamar jött az új szerelem

A sármos milliárdos Galambos Boglárka előtt egy jelenleg 27 éves korcsolyázó hölggyel járt együtt, azonban a kapcsolatuk tavaly zátonyra futott. Úgy tűnik azonban, hogy mégsem tudták teljesen elfelejteni egymást, ugyanis kiderült, hogy Péter és Murányi Szilvia újra egymásra találtak és nem is lehetnének boldogabbak. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az, hogy már fel is vállalták a kapcsolatukat a nagyvilág előtt a 2024-es Miss Balaton szépségverseny döntőjén.

A 27 évvel fiatalabb szépség egyébként a BGE Kereskedelem és Marketing szakán tanult, nem tagadja, hogy kiskora óta a sport szerelmese. Először műkorcsolyázott, majd később szinkronkorcsolyára váltott és a magyar válogatott csapatában versenyzett évekig. Szilviának és Péternek van egy közös szenvedélye is, ugyanis mindketten szeretnek utazni. A gyönyörű sportoló a korcsolya miatt a világ számos pontján járt már. Azt egyelőre nem tudni, hogy Péterrel mikor találtak vissza egymáshoz, de az biztos, hogy nagyon jól mutatnak együtt – írta meg a Blikk, akiknél megtekinthető egy közös fotó is a párról.

Exit mobile version