Ismert énekes lehet Nagy Melanie új párja

nlc | 2024. Augusztus 22.
Különös képeket kapott fel a Reddit. A felvételeken G.w.M. exe, Nagy Melanie látható egy sikeres román előadóval.

Melanie magánéletéről az elmúlt időszakban nem sokat lehetett tudni. Az édesanya egyedül neveli a két gyermekét, és próbál nekik mindent megadni, valamint óvni őket a nyilvánosságtól. Így már érthető az is, hogy miért nem beszél arról, ha randizgat valakivel. Ám a Blikk szerint mostanság sejtelmesen nyilatkozik a magánéletét illetően, legutóbb például annyit árult el, hogy van egy személy az életében, akire már felfigyelt, de nem akar többet elárulni róla. “Majd ha ott tart a dolog, megosztom”- mondta.

A Reddit felhasználók szerint, “már ott tarthat a dolog”. A műsorvezető ugyanis egy sármos férfi mellett látható egy közös fotón. A férfi nem más, mint Jador Adevarat  énekes, aki hatalmas rajongótáborral rendelkezik, és az egyik legsikeresebb, legismertebb előadó Romániában. “Haide! Romania 🫠 @jador_adevarat” – írta a közös fotóval Menalie.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy ez barátság, vagy esetleg több köztük, de ha eljön az idő, Melanie biztosan beszámol majd róla.

A lap kitért arra is, hogy Nagy Melanie hamarosan visszaül az iskolapadba: mesterképzésen folytathatja a tanulmányait fejlesztéspolitikai programmenedzsment szakon.

Exit mobile version