Sárga pólójukat aranyérmekre cserélték: íme Kós Hubert, Milák Kristóf és Betlehem Dávid még ifjú tehetségekként

F. B. | 2024. Augusztus 22.
Csak úgy ragyogott a szemük a tenni akarástól és a motivációtól gyerekként a három olimpikonnak, akikre nagyon büszkék lehetünk Párizs után!

Az idei olimpián rengeteg magyar sikernek örülhettünk, köztük Kós Hubert, Milák Kristóf és Betlehem Dávid érmeinek is. A párizsi rendezésű sportesemény vége után pár nappal pedig a Magyar Úszó Szövetség egy igen szívmelengető fotót töltött fel a közösségi oldalukra, amelyen a három sportoló látható még gyermekként. 

Fotó: Getty Images

Az olimpikonok mind sárga pólót viselnek a nosztalgikus képeken, így adta magát a gondolat a képek kapcsán, hogy a sárga színt inkább aranyra cserélték tehetségüknek köszönhetően.

Sárgából arany! Az idestova tíz éve indult Jövő bajnokai program sárgatrikós korosztályaiból három olimpiai érmes nőtt ki az esztendők során: Kós Hubert, Milák Kristóf és Betlehem Dávid egyaránt a jövő bajnoka volt egykoron – ma pedig már a jelen bajnokai (Dávid bronzérmes, de ne feledjük, júniusban kétszeres Európa-bajnok lett!).

– olvasható a bejegyzésben.

A Magyar Úszó Szövetség posztjukban azt is elárulta, hogy a programjuk még ma is él, így biztosak lehetünk benne, a mostani 12-13-14 évesek között ott tempóznak a 2032-es brisbane-i vagy a 2036-os olimpia magyar úszóklasszisai.

Exit mobile version