Peller Mariann különös házassága

nlc | 2024. Augusztus 22.
12 év után váltak el, de ma is különösen erős kapocs van köztük.

Sokaknak nem veszekedés nélkül elválniuk, Peller Mariann és Juni György példája viszont jól mutatja, hogy békében is el lehet engedni egymás kezét. A Blikk egyik olvasója arról számolt be a lapnak, hogy együtt látta őket egy wellness-szállodában. “Kifejezetten harmonikus család benyomását keltették, végig mosolyogtak és szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat nem csak a gyerekek, de a szülők is. Ha nem tudnám, hogy szakítottak, azt gondoltam volna, olyanok, mint bármelyik más boldog család.”

Mariann, és a volt férje, kirándult már Esztergomban, valamint a szlovéniai Bledben is, természetesen a gyerekekkel együtt.

A műsorvezető két évvel ezelőtt jelentette be, hogy házassága 12 év után véget ér. De minden jel arra mutat, hogy azóta is békében, szeretetben nevelik a gyermekeiket, csak immár külön élnek. A lap szerint a válást hivataloson még nem indították el. 

Pszichológushoz most is megyek kéthetente, mert jólesik kívülről ránézni a helyzetekre, amelyekben vagyok” – mondta Marianna Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában, de hozzátette azt is, hogy előfordul, hogy próbál mosolyogni és erőt sugározni, de vannak olyan napok, amikor az ágyból sincs ereje kikelni. “Ez az élethelyzet továbbra is tart. Nem az van, hogy vége, és hű, de egyszerű. Szóval ez az élethelyzet, amelyben az ember rájöhet arra, hogy valójában mennyivel többet elbír, mint amennyit magáról gondolt volna. A szemem egyébként nem hazudik, ha mosolygok, a szemem akkor is tud nagyon szomorú, magányos, bánatos lenni.”

Exit mobile version