Szakított a Házasság első látásra párja

nlc | 2024. Augusztus 22.
Csabi ma már újra szerelmes, de Gyöngyivel is barátok maradtak.

Tavasszal még sokan abban reménykedtek, hogy együtt marad Csabi és Gyöngyi a Házasság első látása párja. A Bors most azt írja, hogy bár a műsor fináléja után még együtt maradtak, mára ennek a szerelemnek is befellegzett. Ráadásul Csabinak igazán komolyra fordult a kapcsolata az új kedvesével.

Házasság első látásra Csabi és Gyöngyi

A férfit azonban láthatóan nem viselte meg annyira a románc vége, mivel azóta ismét párkapcsolatban él.  “Vállalkozóként van egy szoláriumom, ahol épp tisztasági festést végeztünk egy festővel. Az üzletbe egyszer csak bejött Fanni, aki érdeklődött az egyik alkalmazottnál, hogy ki az a fiatal, jóképű srác és meglepődött, hogy nem egy diák vagyok, hanem én vagyok a tulaj. Megkérdeztem, hogy nincs-e kedve átjönni hozzám Xbox-ozni, amire ő igent mondott” – ecsetelte Csabi, aki elmondása szerint, nem fog mégegyszer egy olyan lányt találni, mint Fanni.

“Annyira nem vagyok már fiatal, Fanni viszont még igen, ő csak 21 éves. Egyből bele is csaptunk a lecsóba, összeköltöztünk. Mégis elmerengek néha azon, mi lesz, ha elmegy mellettem az élet… Gyöngyivel mondhatni barátok vagyunk, bár nem találkozunk gyakran. Amennyire tudom, csinálja a kis dolgait és ő is jól van.” 

Exit mobile version