Új időszak kezdődik Bereczki Zoltán és Bata Éva életében

F. B. | 2024. Augusztus 23.
Hamarosan új kihívások lesznek a sztárpár életében, kislányuk ugyanis megkezdi az óvodát, Éva pedig egy színházhoz szerződött.

2021 augusztusában megszületett Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya, akit Flórának neveztek el. Az idő azonban rohan, így a pici hamarosan óvodás lesz, így egy újabb mérföldkőhöz érkezik a család élete. Ráadásul a színésznőre is újabb kihívások várnak.

Fotó: Birton Szabolcs

„Miután Flóra megszületett, úgy éreztem, minden tökéletesen a helyére került. Mintha mindig is velünk lett volna. És ettől valahogy olyan könnyű volt a további időszak. Nyilván akadtak nehézségek, de az óriási összeomlások elkerültek, és a szülés utáni depressziót is alig érzékeltem” – mondta a szülés után a boldog édesanya, akinek kislánya három éves lett idén, így szeptembertől kezdi az óvodát.

Ekkor arról is beszélt, hogy kislányuk mellett igencsak fontos számukra az egymással eltöltött minőségi idő is:

„Alig telik el egy egyedül töltött óra, és már azt nézem, mikor jönnek vissza a sétából, mi történt, hol voltak… Közben tudatosan vigyázunk rá, hogy maradjon elég idő kettőnkre is, Zolival. Órák, félórák, egy film, egy vacsora… Szerencsére a nagymamák tudnak segíteni.”

Új kihívások

Bata Éva számára nem csak annyiban hoz változást a szeptember, hogy kislánya óvodás lesz: a színésznő ugyanis a Radnóti Színházba szerződött.

„Volt bennem feszültség, de az a jó, hogy már a szülés előtt is játszottam ott egy szerepet, azóta pedig kettőt, tehát nem az ismeretlenbe ugrom. A döntés kapcsán száguldoztak a pró és kontra érvek, de amióta eldőlt, szépen kisimult bennem minden. (…) Igyekszem a gyomromra hallgatni, megérteni, mit súg a bensőm. Akár az óvoda kiválasztásáról, akár egy munkával kapcsolatos döntésről legyen szó.”

Via

Exit mobile version