Ijesztő fotót mutatott Tornócky Anita. Nagy a baj?

CS.Á. | 2024. Augusztus 26.
Fájdalmasnak tűnik az elváltozás, melyet fényképen mutatott: lábfeje és bokája szinte duplájára dagadt.

Néhány héttel ezelőtt jelentette be Tornóczky Anita: anyai örömök elé néz, azóta pedig az is kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Hosszú időn át küzdöttek párjával, hogy teljessé váljon családjuk, viszontagságos és nehéz utat jártak be, Anita pedig azt is szívügyének tekinti, hogy segítséget és reményt nyújtson sorstársainak.

A műsorvezető terhessége alatt is aktív életet él, de visszavett a tempóból hogy önmagára és kisbabájára is vigyázni tudjon. Ennek ellenére a nyár folyamán bevallotta, sajnos kicsit rendetlenkedni kezdett a szíve, “Sokszor furán viselkedik a szívem és ennek utána szeretnénk járni. Nyilván a +15kg, a vizesedés és a heti 4 edzés helyett nulla nem barátja a szívnek…kaptam egy holtert” – osztotta meg akkor követőivel. 

Szerencsére azóta kiderült, hogy nincsen szó komolyabb egészségügyi problémáról, legújabb, 24 órán át elérhető Instagram-történetében azonban aggasztó fényképet tett közzé magáról. Feltűnően duzzadt lábfejéről nem derül ki, hogy valamilyen sérülés vagy a napok óta tartó forrósság okozta az elváltozást, az viszont a látvány mellett megnyugtató, hogy a képen szereplő feliratban megőrizte humorát is Tornóczky Anita: “A bokámat meg elvitte a cica” – írta kommentárként a kép mellé.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version